SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

"O barieră de limbă" a despărţit-o pe Simona de Wim Fissette » Acum Halep îl avertizează şi pe actualul antrenor

Foto: doartenis.ro
Foto: doartenis.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 11:51

Simona Halep a traversat un sezon formidabil terminînd anul 2014 pe locul 3, însă a renunţat la colaborarea cu Wim Fissette. Românca s-a despărţit de antrenorul belgian pe care l-a înlocuit cu Victor Ioniţă şi cu Thomas Hogstedt. 

Românca a vorbit astăzi despre motivul despărţirii de Fissette şi despre colaborarea cu actualul staff. Locul 3 WTA a făcut o declaraţie care sună ca un avertisment pentru Thomas Hogstedt.

"Toată lumea mă întreabă de ce am făcut schimbările acestea. Cîteodată simţi nevoia să schimbi ceva, dar mi-am păstrat fizioterapeutul. Poate că a fost o barieră de limbă între mine şi Fissette. După acest turneu voi decide dacă voi merge mai departe cu Hogstedt", a spus Simona Halep la Eurosport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
iulybalog
iulybalog  •  24 Ianuarie 2015, 04:54

Pai tarancuta cum e ea...

mishu_74
mishu_74  •  23 Ianuarie 2015, 22:48
Postat de mplttev pe 23 Ianuarie 2015, 18:56

Cum a câștigat Panova setul 2 cu Sharapova? Cum s-a chinuit Serena să câștige primul set cu Zvonareva după ce era condusă cu 5 - 3 ? Orice jucător are momente de relaxare, de oboseală, când nu-i mai iese nimic.

Nu am urmarit meciurile celor doua decat sporadic. Nu cred ca ecartul a fost asa mare.Halepeno conducea cu 4 game-uri si a lasat-o pe aia sa revina. Adica de la 5-1 cand cu esti pe val si cu putina concentrare poti inchide meciul, dintr-o data nu te mai regasesti si cealalta egaleaza situatia. Aici e cheia jocului Simonei si de asta nu foarte multi specialisti o desemneaza favorita la castigare de GS. Cand ai o zi proasta, pai o ai proasta pana la capat si o iei cu 6-0, 6-0.Este inacceptabil sa ai asemenea sinusoide in joc cand esti no3 mondial. Eu nu zic ca nu are valoare sau e aici nemeritat, o nu, doar ca ii lipseste concentrarea uneori. Si asta o poate costa crunt cu careva de top 10.

mplttev
mplttev  •  23 Ianuarie 2015, 22:20
Postat de nykes pe 23 Ianuarie 2015, 21:12

Depinde unde a vrut sa-si bage limba si Fisette. Cred ca a fost ceva acolo si Simona i-a pus bariera. Este cunoscut ca si mare gagicar si cred ca tatal ei a observat acest lucru. Nu ar fi primul care primeste un sut in fund din aceasta cauza. Omu-si protejeaza afacerea si nu putem sa-l judecam pentru acest lucru.

Ce barieră ? A strâns picioarele ?

Vezi toate comentariile (41)
Comentează