SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

OFICIAL Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha » "Am mari dureri la coaste şi la gleznă"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 februarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 februarie 2015 16:01

Simona Halep a avut o prestaţie foarte bună la turneul Premier 5 de la Dubai, pe care l-a cîştigat, dar nu va participa la turneul de la Doha.

Românca a decis să se retragă de la turneul din Qatar, pe care l-a cîştigat anul trecut, din cauza unor dureri pe care le-a acuzat după turneul de la Dubai, informează cei de la WTA, pe contul oficial de Twitter.

Într-un interviu acordat publicaţiei Gulfnews.com, Simona Halep vorbea despre posibilitatea de a nu participa la turneul de la Doha, dar încă nu era sigură de ce se va întîmpla.

"Sînt foarte, foarte obosită pentru că am avut o săptămînă foarte dificilă şi am dureri foarte mari dureri la coaste şi la gleznă. Duminică voi face tratament şi sper să mă recuperez cît mai repede.

Nu sînt sigură dacă voi participa la turneul de la Doha. Nu ştiu încă ce va fi. Va trebui să mă relaxez şi să văd cum mă recuperez şi voi decide în zilele acestea", a spus Simona Halep.

În primul meci de la Doha, Halep urma să joace împotriva învingătoarei dintre Alize Cornet şi o jucătoare din calificări.

Anul trecut, turneul de la Doha a fost considerat turneu Premier 5 şi a fost cîştigat de Halep, iar la următorul turneu, de la Dubai, românca a abandonat. Cei de la WTA au inversat în acest an oridinea şi importanţa celor două turnee.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (169)
domnelu
domnelu  •  23 Februarie 2015, 14:49
Postat de hcr pe 22 Februarie 2015, 21:54

din păcate Simona este depășită fizic de acest super tenis pe care îl practică...nu rezistă două săptămăni la rand...frecvent ea joacă 4,5,6,7 meciuri, că ajunge cel puțin în sferturi...fizicul este în urma tehnicii...managerul ei trebuie să intervină ca s-o întărească fizic...așa fragilă o să-i fie greu să ajungă numărul 1.Succes Simona!

Si alt aspect: daca este depasita fizic de efortul teribil care il face cu tenisul ei de mare clasa - se observa ca devine din ce in ce mai in forta - cum se face ca din top 10, are anul acesta cele mai multe meciuri jucate si cele mai multe victorii? Umila mea parere este ca a progresat mult si din punct de vedere fizic si ca este pe un drum bun. Mats Vilander, ce comenta pentru Aus Open, spunea despre ea ca este un atlet desavarsit si car fi putut obtine performante in multe alte sporturi. Normal ca e greu sa lovesti ca Muhammad Ali cand esti dotat ca Doroftei. Si atunci intervine oboseala. Cel mai bun exemplu sunt cele 2 meciuri contra Serenei de la Singapore.

domnelu
domnelu  •  23 Februarie 2015, 14:35
Postat de hcr pe 22 Februarie 2015, 21:54

din păcate Simona este depășită fizic de acest super tenis pe care îl practică...nu rezistă două săptămăni la rand...frecvent ea joacă 4,5,6,7 meciuri, că ajunge cel puțin în sferturi...fizicul este în urma tehnicii...managerul ei trebuie să intervină ca s-o întărească fizic...așa fragilă o să-i fie greu să ajungă numărul 1.Succes Simona!

Nicio jucatoare de top care se respecta pe sine, nu pleaca cu trofeul in mana sa joace a 2-a zi in alt turneu pt ca de obicei se duce degeaba acolo. In timp ce-si linge ranile joaca cu una odihnita si poate lua bataie urgent. Diferenta dintre jucatoare nu o face numai locul din clasament. Sunt multi insa care asteapta o infrangere a Simonei, ea nu le da aceasta rara satisfactie si de acolo o gramada de oftica.

msr_ms
msr_ms  •  23 Februarie 2015, 14:20
Postat de bimbi79 pe 23 Februarie 2015, 08:54

1. Felicitari Simonei pt turneulk castigat in Dubai. - dintre jucatoarele second-hand este cea mai buna. 2.Desi avea un aparat un titlu, la doha, a ales sa se retraga, invocand, ca de fiecare data motive medicale (inclusiv la Dubai a facut asa ceva pt a avea o scuza in caz de... Acest tip de comporttament, tesut cu minciuni si pacaleli lasa mult de dorit. Mereu a fost ... duplicitara, a jucat la 2 capete. Pacat de ea, pacat de ambitia ei.

chiar asa,pt.ce mai baga atatia bani astia care organizeza turnee in wta?ce pr osti!pe cine sa premieze si ce sa vada? jucatoare second-hand?sa dea premii mari doar la turneele unde participa sigur serena si sarapova deoarece incepand cu locul 3 wta toate sunt second hand.

Vezi toate comentariile (169)
Comentează