SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Aproape să fie eliminată de Bianca Andreescu, Ons Jabeur a făcut show pe teren: „Cred că dorm pe canapea diseară”

Ons Jabeur / Captură@ Twitter The Tennis Letter
Ons Jabeur / Captură@ Twitter The Tennis Letter

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 12:27 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 13:42

Ons Jabeur (28 de ani, #6 WTA) e în optimi la Wimbledon! Finalista de anul trecut s-a impus în fața Biancăi Andreescu într-un meci extrem de echilibrat, în care canadianca și-a adjudecat primul set și părea că are inițiativa și în decisiv. Dar tunisianca a revenit și s-a impus, după aproape două ore de joc, cu 3-6, 6-4, 6-4. O va întâlni în optimi pe Petra Kvitova, în ceea ce se anunță un adevărat „blockbuster”. 

Jucătoarea din Tunisia, mare favorită la startul meciului, a întâmpinat o rezistență aprigă din partea jucătoarei cu origini românești. Andreescu, locul 50 în clasament, a început excelent și a reușit unul dintre cele mai solide seturi ale ei din ultima perioadă, un 6-3 care a lăsat-o fără reacție pe Jabeur

Jucătoarea africană și-a ridicat nivelul jocului în actul secund, pe care și l-a adjudecat la patru, astfel că totul avea să decidă în decisiv. Acolo unde Bianca a avut 3-1, inclusiv oportunități de a face 4-2. Canadianca le-a ratat, însă, iar Jabeur s-a dovedit mai puternică în momentele de echilibru din final.

Deznodământ incredibil în cel mai palpitant meci de la Wimbledon: „Am făcut pe mine!” » Comentatorul, blocat: „N-am mai văzut așa ceva în viața mea!”
WIMBLEDON
Deznodământ incredibil în cel mai palpitant meci de la Wimbledon: „Am făcut pe mine!” » Comentatorul, blocat: „N-am mai văzut așa ceva în viața mea!”

Ons Jabeur, răspuns plin de umor la Wimbledon: „Cred că dorm pe canapea diseară”

Intervievată pe teren, Jabeur a fost întrebată cum rezistă soțul ei, care îi și e și fizioterapeut - unor astfel de meciuri încărcate de dramatism. Răspunsul acesteia a fost savuros:

Cred că dorm pe canapea diseară. Mă uitam la el în timpul meciului și nu cred că este fericit, deci vom vedea”, a spus Ons Jabeur, potrivit We Love Tennis

Nu e primul astfel de moment haios oferit de charismatica jucătoare din Tunisia. Anul acesta, la Australian Open, tot în timpul unui interviu oferit după un meci, Jabeur i-a ridicat în picioare pe fanii de la Antipozi cu declarația sa: 

„Voi face o baie cu gheață și îmi voi pune soțul la treabă în noaptea asta... La multe masaje și o recuperare bună”, a spus ea, moment în care spectatorii au început să se anime. 

Ons a completat apoi: „Masaj, oameni buni, masaj! Pentru cine nu știa, soțul meu îmi este și preparator fizic, face totul pentru mine”.

VIDEO Rezumatul meciului Ons Jabeur - Bianca Andreescu

Citește și alte știri din tenis: 

Nikita Vlasov, antrenorul Lesiei Tsurenko, cea care a învins-o pe Ana Bogdan la Wimbledon, îl atacă pe șeful WTA: „Le discriminează pe jucătoarele din Ucraina”

Deznodământ incredibil în cel mai palpitant meci de la Wimbledon: „Am făcut pe mine!” » Comentatorul, blocat: „N-am mai văzut așa ceva în viața mea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
papora
papora  •  09 Iulie 2023, 17:37

"aproape" o ştire, scris de "aproape" un ziarist, cică remus..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează