SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Ostapenko, distrusă după eliminarea de la Roland Garros: "Sunt atât de dezamăgită. A fost o zi catastrofală" » Ce explicații a găsit pentru înfrângere

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 23:19

Jelena Ostapenko, cea care anul trecut o învingea în finala de la Roland Garros pe Simona Halep, a părăsit azi competiția pariziană în primul tur. Letona a fost complet dărâmată după meci și a oferit o serie de declarații extrem de dureroase.

"Sunt atât de dezamăgită, atât de supărată. A fost o zi catastrofală. Cred că am jucat la 20% din capacitatea mea. Orice jucătoare capabilă să returneze 5 mingi ar fi putut să mă învingă. La început a fost bine, dar totul a mers din ce în ce mai prost.

Nu am fost eu însămi pe teren. Am încercat să lupt, dar ea a jucat foarte bine în apărare. Ziua nu începuse bine, am simțit că s-ar putea întâmpla așa ceva. Eram într-o stare proastă, nimic nu mergea cum mi-aș fi dorit. Am încercat să rămân pozitivă, dar în cele din urmă nu am reușit.

După turneul de la Roma m-am accidentat și nu am putut să mă pregătesc bine în aceste ultime zile. M-am antrenat antrenat foarte puțin înainte să joc în această duminică. Aș fi preferat să joc luni sau marți. Azi nu a fost destul, asta este. Voi încerca să uit acest meci, să revin mai puternică anul viitor", a declarat Ostapenko, potrivit L'Equipe. 

Detalii pe larg despre înfrângerea Jelenei Ostapenko în fața Katerinei Kozlova, aici

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
merace
merace  •  28 Mai 2018, 22:16

E prea tanara Ostapenko, si succesul de anul trecut nu prea pare ca ar fi maturizat-o. Are timp sa mai invete. Sper sa nu se piarda ca Bouchard.

100002473541087
Danut Ognean  •  28 Mai 2018, 21:08
Postat de f111 pe 28 Mai 2018, 12:24

De ce ,cu ce te-a deranjat ?

e o increzuta ingamfata

f111
f111  •  28 Mai 2018, 12:24
Postat de Danut Ognean pe 28 Mai 2018, 11:43

ha ha ha la cat mai multe eliminari din primul tur ostapenkai

De ce ,cu ce te-a deranjat ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează