SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Parcursul Irinei Begu în acest sezon atrage atenția specialiștilor: "Fie că pierde sau câștigă, Begu a devenit o prezență stabilă într-un sezon agitat"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2016 14:49

Irina Begu s-a calificat în turul al treilea la Roland Garros după cel mai lung meci jucat în circuitul WTA în acest sezon, iar rezultatele sale tot mai bune au început să atragă atenția experților.

Meciul pe care Begu l-a câștigat eroic în fața lui CoCo Vandeweghe (6-7, 7-6, 10-8), după mai mult de trei ore și jumătate de joc, i-a determinat pe jurnaliștii site-ului tennis.com să ofere un amplu articol dedicat jucătoarei noastre.

În material se trec în revistă atât perioada dificilă prin care a trecut Irina Begu după accidentarea suferită la genunchi la începutul acestui an, cât și rezultatele obținute de româncă în ultima lună.

După sferturi de finală la Charleston și Madrid, Irina Begu a ajuns până în semifinale la Roma, unde a fost eliminată de Serena Williams. Pe parcursul acestor trei turnee, ocupanta locului 28 WTA a obținut victorii în fața jucătoarelor de top, precum Azarenka, Muguruza, Sabine Lisicki sau Eugenie Bouchard.

"Spre deosebire de conaționala sa mai talentată, Simona Halep, Begu știe că nu va câștiga bazându-se doar pe talent.

În timp ce colegele sale de circuit mai bine clasate trebuie să facă față așteptărilor, Begu își poate ține capul plecat și să joace următorul meci. Nu este la acel stadiu al carierei în care să aibă așteptări mari la un turneu major. Poate că a beneficiat de pe urma atenției acordate Simonei Halep în România. Begu își poate vedea liniștită de treabă fără a simți prea multă presiune din afară.

Fie că pierde sau câștigă, Begu a devenit o prezență stabilă într-un sezon agitat" tennis.com

Irina Begu va juca în turul al treilea contra jucătoarei germane Annika Beck (locul 39 WTA).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
emv2013
emv2013  •  27 Mai 2016, 05:26

Cred ca ii trebuie un pic mai multa agresivitate. Trebuie sa intre mai mult in teren si sa loveasca de acolo. Are momente cand este impinsa in spatele terenului si uita sa revina. Ca statura fizica sta mai bine decat Halep si in ultimul timp i-au intrat niste lovituri exceptionale. Cred ca v-a mai face multe surprize. Multa bafta astazi, atat Irinei cat si Simonei.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  26 Mai 2016, 18:49

Haide Camelia...stim ca vei castiga ...suntem plini de speranta ...

1578362032478810
Tihamér Takó  •  26 Mai 2016, 17:13

Sa nu faceti eroina si din Begu,cum ati facut din Halep.Puneti o presiune prea mare pe ele.S-a chinuit pe tot parcursul meciului cu o jucatoare peste nr. 40.Halep la fel,in prima repriza nu a putut sa faca fata pe nivelul ei fata de o jucatoare peste nr. 90.Sportul este sport...nicodata nu se stie cine castiga....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close