SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Patrick Mouratoglou își asumă înfrângerea Simonei Halep: „Trebuie să recunosc când nu fac o treabă suficient de bună, responsabilitatea e a mea”

Patrick Mouratoglou, alături de Simona Halep +14   FOTO
Patrick Mouratoglou, alături de Simona Halep

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 08:04 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 08:59

Patrick Mouratoglou (51 de ani), antrenorul Simonei Halep, a publicat un mesaj surprinzător pe rețelele de socializare, la câteva ore după eliminarea suferită de eleva sa la Roland Garros. Francezul își asumă rezultatele nesatisfăcătoare înregistrate de româncă la ultimele trei turnee jucate pe zgură.

  • Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) a fost eliminată de chinezoaica Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA) în turul secund de la Roland Garros, scor 6-2, 2-6, 1-6.

Parteneriatul dintre Simona Halep și Mouratoglou, anunțat la începutul lunii aprilie, a luat prin surprindere întreaga lume a tenisului, însă, până în acest moment, colaborararea nu a produs efectul așteptat. Halep, considerată o specialistă a zgurii, a avut rezultate sub așteptări la Madrid, Roma și Roland Garros, ceea ce l-a determinat pe francez să pună pe umerii săi parcursul modest al Simonei din sezonul de zgură.

Patrick Mouratoglou își asumă înfrângerea Simonei Halep: „Trebuie să recunosc când nu fac o treabă suficient de bună”

„Am fost întotdeauna mândru de succesele mele cu jucătorii mei, dar trebuie să recunosc și când nu fac o treabă suficient de bună. Rezultatele pe care le-am avut în ultima lună la Madrid, Roma și Roland-Garros sunt insuficiente pentru cineva de calibrul Simonei Halep și îmi asum întreaga responsabilitate pentru ele. 

Este pe deplin dedicată, motivată, dă totul la fiecare minge. Este o campioană - palmaresul ei vorbește de la sine. Mă aștept la mult mai mult de la mine și vreau să le cer scuze fanilor ei, care au susținut-o întotdeauna”, a transmis Mouratoglou, prin intermediul contului său de Instagram. 

Simona Halep spune că a suferit un atac de panică în timpul meciului cu Zheng: „A fost destul de rău”
Halep, eliminată la RG
Simona Halep spune că a suferit un atac de panică în timpul meciului cu Zheng: „A fost destul de rău”

Simona Halep: „Suntem cu mintea la meciuri și o să revenim”

La conferința de presă de la finalul meciului pierdut în fața lui Quinwen Zheng, Simona Halep le-a dezvăluit jurnaliștilor ce a vorbit cu Mouratoglou după eliminarea de la Roland Garros: 

„Am vorbit cu Patrick și mi-a zis să mă gândesc unde vreau să joc de săptămâna viitoare, suntem cu mintea la meciuri și o să revenim. Mi-a zis să mă calmez și că e totul ok, nu e nicio tragedie că am pierdut un meci. Îl doare pentru că s-a întâmplat chiar la Roland Garros, dar nu e nicio problemă, mergem înainte”.

FOTO / Înfrângerea Simonei Halep, în imagini

+10 FOTO

VIDEO Rezumatul meciului  Simona Halep - Qinwen Zheng

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO Simona Halep spune că a suferit un atac de panică în timpul meciului cu Zheng: „A fost destul de rău”

EXCLUSIV CTP, după eliminarea neașteptată a Simonei Halep la Paris: „E și ceva bun în faptul că a pierdut acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
balotelli
balotelli  •  27 Mai 2022, 12:27

Simonei i s-ar potrivi un antrenor gen Tadici. Patrick e prea diplomat.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  27 Mai 2022, 09:23

...antrenorul e foarte bun ...

belane
belane  •  27 Mai 2022, 09:19

Mouratoglou zice si el ce zice ca sa-si mentina clientul cat mai lung posibil, sa-i dea iluzia ca inca mai poate sa revina in top ca sa-l poata stoarce de bani pe o perioada cat mai indelungata, ca ce naiba doar n-o fi vreun fraier stie si simte si el ca vorba aia calul batran nu se invata in buiestru.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează