SPORTURI  »  TENIS  »  AUDIERE

Veste bună! Patrick Mouratoglou dezvăluie când va fi audiată Simona Halep: „A patra tentativă”

Patrick Mouratoglou și Simona Halep la antrenament
Patrick Mouratoglou și Simona Halep la antrenament

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2023 21:52 / Actualizat sambata, 03 iunie 2023 22:02

Simona Halep ar urma să fie audiată la finalul lunii iunie, conform lui Patrick Mouratoglou, antrenorul fostei campioane de la Roland Garros și Wimbledon. 

„Simona Halep așteaptă să fie audiată începând din februarie. Tocmai a fost amânată audierea de la finalul lui mai, iar acum ar trebui să fie la finalul lunii iunie. Ar fi a patra tentativă.

Problema este că Simona Halep a stat prea mult timp pe margine cu toate aceste amânări, iar probabil că-și va pierde toate punctele. A ratat patru Grand Slamuri și toate punctele doar pentru că ei nu și-au făcut treaba în mod corespunzător. Deci, în momentul în care va putea juca din nou o va face începând de la zero, ceea ce este extrem de incorect, iar asta, repet, doar pentru că ei nu și-au făcut treaba corespunzător”, a explicat Patrick Mouratoglou pentru hotnews.ro

„Simona Halep trebuia să facă asta, chiar dacă ITIA s-ar fi enervat”

Scriitorul și analistul sportiv Radu Paraschivescu a analizat în emisiunea radio „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” situația în care se găsește Simona Halep, fostul număr 1 mondial din România care acuză ITIA că nu îi oferă șansa la un proces rapid în cazurile de dopaj în care e implicată.

„Ceea ce ne enervează este tergiversarea. În cazul Sharapova, ghilotina a căzut, dar repede. Aici, lucrurile vor arăta tot prost, oricum va fi . Halep pare compromisă orice s-ar întâmpla.

Cauzele naționale se văd când suferim o nedreptate sau o înfrângere nemeritată. Atunci începem cu clișeele, că nu suntem doriți la masa bogaților etc. Aici e cea mai complicată situație.

Simona Halep e depozitara unui enorm capital de simpatie. Nu neapărat general. Unii au insultat-o la televizor, sunt și cârtitori, știm despre cine este vorba. Dar acest capital de simpatie s-ar putea să fie o armă cu două tăișuri, să se transforme într-un capital de ostilitate, în cazul unui verdict nefavorabil la judecată. Lumea s-ar putea simți înșelată.

Bănuiesc că va urma o suspendare. Îmi pare rău că, bănuiesc, nu a prezentat toate testele pe care le-a făcut de-a lungul timpului, că a fost testată și paratestată. Ar trebui să dea presei toate testele neconcludente. ITIA se poate enerva, dar ar merita ca demers în fața opiniei publice”, a comentat Radu Paraschivescu acum 6 zile, la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”.

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Lovitură pentru Simona Halep! Ce se întâmplă în următoarele două luni

Virginia Ruzici, mesaj emoționant pentru Simona Halep: „E cel mai mare meci pe care trebuie să-l joci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
Freyya
Freyya  •  04 Iunie 2023, 16:45

NU a ratat PATRU - nu-i mai insirati minciunile gogonate ca stiri

Vezi toate comentariile (1)
Comentează