SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Pavel şi Tecău se califică eroic în optimi la Wimbledon

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2009 00:00

Perechea de dublu formată din Andrei Pavel şi Horia Tecău s-a calificat astăzi în optimile turneului de la WImbledon, după ce a dispus în cinci seturi de americanii Eric Butorac şi Scott Lipsky, scor 6-4 6-7(9) 3-6 6-4 15-13.

Pavel şi Tecău au dus astăzi o adevărată bătălie la Wimbledon în faţa lui Butoras şi Lipsky. După ce au cîştigat primul set cu 6-4, cei doi au avut cinci de mingi de set în tie-break-ul setului secund, dar toate au fost ratate, americanii impunîndu-se cu 11-9.

Setul trei a trecut de partea dublului Butorac/Lipsky, iar soarta partidei părea decisă. Experienţa lui Pavel şi tinereţea lui Tecău s-aum îmbinat însă perfect, cei doi completîndu-se pe teren. Astfel au reuşit să egaleze la seturi şi să ducă meciul în decisiv.

A urmat un set nebun în care şansa a trecut dintr-o parte în alta a terenului, dar s-a oprit în cele din urmă la români, aceştia impunîndu-se cu 15-13 în decisiv, asigurîndu-şi astfel calificarea în optimi. Acolo vor da piept cu învingătorii dintre Moodie/Norman şi Andreev/Korolev.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  27 Iunie 2009, 06:12

sunteti magnifici si ne aduceti bucurii precum fotbalistii la CM,cand bateau aproape mereu!sa ajungeti in finala si noi o sa iesim in strada de fericire!

 •  27 Iunie 2009, 05:32

Bravo baieti! La cum joaca Pavel, ar putea sa se convoace in echipa de Cupa Davis. Meci intr-adevar eroic, asemanator cu partidele din Ecuador. Succes mai departe, macar la dublu sa ajungem si noi in finala odata la Wimbledon.

 •  27 Iunie 2009, 00:58

si pana la urca care a fost partenerul lui paver: tecau sau hanescu?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close