SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS 2019 // Petra Kvitova s-a retras de la Roland Garros! Cehoaica urma să o înfrunte pe Sorana Cîrstea: „Sunt foarte dezamăgită să anunț acest lucru”

Petra Kvitova s-a retras de la Roland Garros // FOTO: Guliver/Getty Images
Petra Kvitova s-a retras de la Roland Garros // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 12:03

Petra Kvitova (29 de ani, 6 WTA) urma s-o înfrunte azi pe Sorana Cîrstea (29 de ani, 84 WTA), în primul tur al turneului de la Roland Garros, dar cehoaica s-a retras din competiție din cauza unei accidentări la antebrațul stâng. 

  • Sorana Cîrstea o va înfrunta în primul tur, de la ora 13:30, pe slovena Kaja Juvan, 18 ani, locul 131 WTA. Meciul va fi liveSCORE pe GSP.ro

Kvitova, finalistă la Australian Open în ianuarie, și-a anunțat retragerea de la Roland Garros printr-un mesaj postat pe Twitter: 

„Sunt foarte dezamăgită să-mi anunț retragerea de la Roland Garros. Am avut dureri la antebrațul stâng în ultimele săptămâni, iar un RMN efectuat duminică seara a scos la iveală o ruptură de gradul doi, care s-ar putea înrăutăți dacă aș juca azi.

În urmă cu doi ani, mi-am făcut revenirea la Roland Garros, așa că sunt extrem de dezamăgită să nu pot juca în acest an. E o decizie cu adevărat dificilă, dar urez turneului o ediție plină de succese. Abia aștept să revin în 2020”, a fost mesajul postat de Kvitova, cea care în urmă cu 3 ani a fost înjunghiată în mâna stângă și a fost la un pas să fie nevoită să abandoneze tenisul. 

Petra Kvitova era una dintre jucătoarele care aveau șansa să urce pe primul loc în clasamentul WTA la finalul acestui turneu. 

Condiția s-ar fi îndeplinit doar dacă cehoaica se impunea în turneul de la Roland Garros, iar Naomi Osaka, liderul mondial, n-ar fi atins faza semifinalelor. Astfel, în duelul pentru primul loc au mai rămas doar 4 jucătoare. Toate calculele, AICI!

Urmărește aici desfășurarea meciurilor româncelor de azi 

Vezi și: VIDEO + FOTO „Cutremur” la Paris: Angelique Kerber, eliminată de Anastasia Potapova, în primul tur de la Roland Garros!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
841315962626148
Laurentiu Burlacu  •  27 Mai 2019, 13:14

Până la urmă cu cine joacă Sărana? Cu Kvitova sau cu Juvan

raikkonen79
raikkonen79  •  27 Mai 2019, 13:08
Postat de 7manuel pe 27 Mai 2019, 12:44

Prostalaule, vezi ca joaca nu alta jucatoare Carstea si inca nu s-a calificat, specie de fraier!

Vezi-ti bai *** de treaba ta. Stiu ca va juca cu un lucky looser.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

7manuel
7manuel  •  27 Mai 2019, 12:44
Postat de raikkonen79 pe 27 Mai 2019, 12:33

Bravo Sori! *** *** "***" ***

Prostalaule, vezi ca joaca nu alta jucatoare Carstea si inca nu s-a calificat, specie de fraier!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează