SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // FOTO Mihaela Buzărnescu, OUT din primul tur » Sorana Cîrstea, victorie dramatică

FOTO: Guliver/GettyImages +4   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 19:41

Sorana Cîrstea (84 WTA) s-a calificat în turul II la Roland Garros, după ce a trecut de Kaja Juvan (131 WTA), scor 5-7, 6-4, 7-5. Mihaela Buzărnescu (33 WTA) a fost eliminată de rusoaica Ekaterina Alexandrova (58 WTA), scor 4-6, 4-6.

Buzărnescu - Alexandrova 4-6, 4-6

Mihaela Buzărnescu (33 WTA) a fost eliminată de rusoaica Ekaterina Alexandrova (58 WTA), scor 4-6, 6-6.

Cele două seturi ale înfruntării au avut un deznodămândt identic, scor 6-4, ambele după 43 de minute de joc. Alexandrova a servit excelent, a terminat meciul cu un procentaj de 78% al punctelor câștigate cu prima minge și a profitat de ezitările româncei în momentele-limită. Rusoaica va juca în turul secund cu câștigătoarea din duelul Barbora Strycova (40 WTA) - Sam Stosur (96 WTA).

Cîrstea - Juvan 5-7, 6-4, 7-5 

Sorana Cîrstea, locul 84 WTA,a trecut în turul I de slovena Kaja Juvan, locul 131 WTA, scor 5-7, 6-4, 7-5.  Sorana va juca în turul II contra învingătoarei partidei dintre Aliona Bolsova (137 WTA) și Vera Zvonareva (78)

Sorana Cîrstea a avut o misiune dificilă cu slovena Kaja Juvan, 18 de ani. Cîrstea trebuia să joace inițial cu Petra Kvitova, dar cehoaica s-a retras înainte de meci (Detalii AICI).

Juvan a început bine meciul și câștigat primul set grație unui break făcut la 6-5. Sorana a început slab setul doi, fiind condusă cu 2-4. Românca a revenit și a câștigat patru game-uri la rând. În decisiv, Sorana a avut 2-0, dar a fost egalată. Juvan a avut 5-3 și a servit pentru meci, dar Sorana a jucat mai bine și a câștigat setul, 7-5.

veZI și:

VIDEO + FOTO Stefanos Tsitsipas, start fulgerător la Roland Garros + Ernests Gulbis, semifinalist în 2014, a fost eliminat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
mosvasile
mosvasile  •  28 Mai 2019, 12:40

Sorana tot mai are o scuza pentru victoria ei chinuita!Pentru ca o victorie e o victorie, iar junioara aia are o mobilitate in teren extraordinara-in conditiile in care Soranei"nu-i merge"deloc,backand-ul!Cat despre Buzarnescu...Nu are chiar nici o scuza-in conditiile in care adversara ei a jucat slab!Si uite asa pierde vreo doua sute de puncte si nu castiga niste bani,pe care ii avea ca si pusi in buzunar!Parca vad ca la Wimbledon va fi nevoita sa joace calificari!Si atunci...nu o vom mai vedea!

777ghedeon
777ghedeon  •  27 Mai 2019, 21:37

Ma umfla rasul cand vad cat de proaste sunt jucatoarele astea de mana a 5-a. Proasta asta a avut meciul in mana dar sa batut singura ca o mare proasta. Politica de ***, tenisul de ***, vai mama noastra. Nea Niculeeee ne-ai blestemat rau tata inainte sa te execute călăii. Ai blestemat din adancul rarunchilor. Tara blestemata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fuller
fuller  •  27 Mai 2019, 19:55

Si Copil se comporta parca in bataie de joc. nu alearga si nu pune deloc inima in joc, parca asteptans sa se termine. Nu stiu ce s-a intamplat cu el, insa mintea lui nu mai e la tenis de ceva timp.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează