SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Petra Kvitova o laudă pe Sorana Cîrstea, înaintea duelului din semifinalele turneului de la Miami: „Este un lucru extraordinar că o sportivă de peste 30 de ani ca Sorana joacă așa de bine”

Sorana Cîrstea și Petra Kvitova. 
Foto: Imago
Sorana Cîrstea și Petra Kvitova. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 08:27 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 08:46

Petra Kvitova (33 de ani, numărul 12 WTA) a prefațat meciul contra Soranei Cîrstea (32 de ani, numărul 74 WTA), din semifinalele turneului de la Miami. Cehoaica a trecut în „sferturi” de Ekaterina Alexandrova și se va duela pentru un loc în finală cu Sorana Cîrstea diseară, după ora 22:00. 

Kvitova a spus că o va aștepta un meci dificil în compania româncei, lăudând prestația bună a Soranei Cîrstea la competiția organizată în Florida. 

„E de domeniul miracolului!” » Două aspecte subliniate de Cristian Tudor Popescu, înaintea semifinalei Soranei Cîrstea de la Miami: „Cel mai mare talent din tenisul feminin românesc!”
WTA MIAMI
„E de domeniul miracolului!” » Două aspecte subliniate de Cristian Tudor Popescu, înaintea semifinalei Soranei Cîrstea de la Miami: „Cel mai mare talent din tenisul feminin românesc!”

Petra Kvitova, înaintea meciului cu Sorana Cîrstea, din semifinalele turneului de la Miami: „Este frumos să înfrunți o jucătoare care este într-o formă bună”

„Este frumos să înfrunți o jucătoare care este într-o formă bună., la fel ca mine. Cu siguranță că va fi o partidă foarte frumoasă. 

Ne-am mai întâlnit de-a lungul anilor la mai multe turnee. Ne-am și antrenat împreună înainte aici (n.r.- la Miami) ca turneul să înceapă. 

10meciuri s-au mai disputat între Sorana Cîrstea și Petra Kvitova: 4 victorii pentru româncă, 6 pentru jucătoarea din Cehia

Este un lucru extraordinar că o sportivă de peste 30 de ani ca Sorana joacă așa de bine. Este un lucru plăcut. Sunt fericită pentru ea, pentru forma bună pe care o arată pe teren. Cu siguranță că va fi plăcut să jucăm din nou una împotriva celeilalte”, a declarat Petra Kvitova, potrivit site-ului oficial al WTA. 

Citește și: 

Sorana Cîrstea, despre noua sa abordare: „Acum simt că am un plan B”

„Ne face mândri!” » Fotbaliștii echipei din Liga 1 au venit la antrenament cu un mesaj pentru Sorana Cîrstea: „Ce reușește este de apreciat”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează