SPORTURI  »  TENIS  »  KREMLIN CUP

Când se joacă meciul dintre Simona Halep și Anastasia Potapova, de la Kremlin Cup » Irina Bara e și ea pe tabloul principal

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) și rusoaica Anastasia Potapova (20 de ani, 68 WTA) se vor înfrunta marți, după ora 16:00, în șaisprezecimile de finală de la Kremlin Cup. +12   FOTO
Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) și rusoaica Anastasia Potapova (20 de ani, 68 WTA) se vor înfrunta marți, după ora 16:00, în șaisprezecimile de finală de la Kremlin Cup.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 18:42 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 18:54

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) și rusoaica Anastasia Potapova (20 de ani, 68 WTA) se vor înfrunta marți, după ora 16:00, în șaisprezecimile de finală de la Kremlin Cup.

  • Meciul dintre Simona Halep și Anastasia Potapova va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și e televizat pe Digi Sport 2

Organizatorii au anunțat programul zilei de marți de la Kremlin Cup. Simona Halep și Anastasia Potapova vor disputa al doilea meci al zilei pe arena centrală. Înaintea lor, începând cu ora 14:30, se joacă partida Ekaterina Alexandrova (37 WTA - Ons Jabeur (8 WTA).

România mai are o reprezentantă pe tabloul principal de la Kremlin Cup. Irina Maria Bara (136 WTA), calificată din postura de lucky loser, o va întâlni pe Tereza Martincova, în primul meci al zilei de pe terenul 1, începând cu ora 11:00.

Cine e Potapova, adversara lui Halep de la Kremlin Cup

Potapova a fost lider în clasamentul junioarelor și a câștigat la Wimbledon în 2016, după o finala cu Dayana Yastremska. În 2017, la doar 16 ani, a ajuns pe tabloul principal al Marelui Șlem londonez, dar s-a retras în timpul meciului cu Tatjana Maria, din primul tur.

Potapova este o jucătoare de mână dreaptă, având un backhand cu două mâini și fiind recunoscută pentru intensitatea loviturilor sale. Rusoaica măsoară 1,73 de metri și este lăudată pentru deplasare excelentă în teren.

+8 FOTO

La începutul anului, Simona Halep a învins-o pe Anastasia Potapova, în turul secund al Gippsland Trophy, turneu organizat la Melbourne, ca pregătire pentru Australian Open, scor 6-4, 6-4. A fost prima confruntare dintre cele două. 

VIDEO Țiriac știe cum ar fi putut da lovitura Halep: „Vai de mine și de mine! Ar fi făcut 160 de milioane de euro în plus!”

Citește și alte știri din tenis: 

Indian Wells o coboară pe Simona Halep în clasamentul WTA » Ce poziție ocupă acum

Darren Cahill le dă speranțe americanilor » Pe cine a pus ochii: „Citește jocul extraordinar! Are putere și viclenie”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  18 Octombrie 2021, 22:04

La WTA Tenerife a fost o zi de succese pentru tenismenele noastre. Begu, Cristian si Mitu au castigat si merg in optimi. Idem la Moscova pentru Olaru si Niculescu. Nici o infrangere !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează