SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZEN

UPDATE Româncele, OUT de la Shenzen! Prăbușire pentru Sorana Cîrstea + eliminare dramatică pentru Niculescu

FOTO: facebook.com/pg/ShenzhenOpenTennis
FOTO: facebook.com/pg/ShenzhenOpenTennis

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 09:32

Sorana Cîrstea, locul 84 WTA a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Shenzhen de americanca Alison Riske, locul 62 WTA, scor 5-7, 1-6. 

UPDATE 13:30 

Și Monica Niculescu, locul 99 WTA, a fost eliminată în sferturi la Shenzen. Românca a pierdut meciul contra chinezoaicei Yafan Wang, locul 70 WTA, scor 6-2, 6-7 (4), 1-6.

Românca a dominat primul set, reușind două break-uri. Forma bună a continuat și în startul setului secund, când a condus cu 4-3. Niculescu a servit la 5-3 pentru câștigarea meciului, dar Wang a revenit și s-a impus în tie-break. În setul trei, Wang a făcut două break-uri, în timp ce Niculescu a câștigat doar un break.

Știrea inițială:

Partida care a început joi și a fost oprită din cauza ploii s-a reluat în această dimineață de la scorul de 2-0 pentru Sorana. Românca a început bine și a condus cu 5-3, servind pentru câștigarea setului. Riske a revenit și a câștigat patru game-uri la rând, adjudecându-și primul set cu 7-5.

În setul doi, Riske a dominat autoritar și s-a impus cu 6-1. Americanca a făcut trei break-uri, în timp ce Sorana a reușit să câștige doar un game, nefiind capabilă să joace la nivelul adversarei.

De la ora 10:00, Monica Niculescu, locul 99, se va duela în sferturi cu chinezoaica Yafan Wang, locul 70.

Vezi și:

VIDEO Probleme înainte de Australian Open: Maria Sharapova s-a retras în sferturi la Shenzen! Ce accidentare acuză 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  04 Ianuarie 2019, 16:05

Tenisul este un sport dur. Cistiga turnee NUMAI CARACTERELE PUTERNICE! Fandositele, mironositzele, lenesele, care fug de sala de fortza precum dracul de tamiie, sint eliminate din acest sport minunat. Vin din urma fete tinere, puternice, excelent pregatite fizic. Cu o vointza diabolica de a cistiga bani. Puncte. De a face ceva in tenis. Tenisul romanesc, a ramas la nivelul anilor 1950-1960. Joc lent, debilitate fizica, vointza de a progresa inexistenta. Fatucele noastre, mai putzin Simona Halep, nascute talente, murite sperantze. Au trecut prin tenis, precum gisca prin apa. Despre tenismanii romani, doar un cuvint:inexistentzi. Federatzia romana de tenis, este total depasita:dolce far niente.Ciao!

anne1970_ar
anne1970_ar  •  04 Ianuarie 2019, 14:13

Nicio modificare la marile noastre jucatoare, Cirstea a ramas la lovitura cu parul, iar Niculescu mieunand si tavalindu-se pe jos. In rest, nimic nou. Sorana are si pretentii de Fed Cup, valoarea ei mediocra a determinat-o sa se retraga din echipa, deh, s-a simtit ofensata ca a ramas in tribuna sa bata din palme.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează