SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

VIDEO Starurile din Top 10 ATP au făcut previziunile pentru anul 2021: numele-surpriză aflat pe buzele tuturor

Starurile din ATP au făcut predicțiile pentru anul 2021. Un nou câștigător de Grand Slam pare dorința comună a jucătorilor din noua generație. +5   FOTO
Starurile din ATP au făcut predicțiile pentru anul 2021. Un nou câștigător de Grand Slam pare dorința comună a jucătorilor din noua generație.

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 19:17 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 21:27

Starurile din ATP au făcut predicțiile pentru anul 2021. Un nou câștigător de Grand Slam pare dorința comună a jucătorilor din noua generație. 

Anul 2020 a fost complicat, influențat decisiv de coronavirus. Cu toate acestea, Dominic Thiem a reușit să întrerupă dominația lui Federer, Nadal și Djokovic, câștigând trofeul la US Open. În noul sezon, așteptările sunt mari de la jucătorii din noua generație. 

Un nume surprinzător a fost vehiculat de mai multe ori. E vorba de Jannik Sinner (19 ani, 36 ATP). Italianul, favoritul lui Darren Cahill, are deja un turneu ATP în palmares, cucerit la Sofia. 

VIDEO Starurile din Top 10 ATP au făcut previziunile pentru anul 2021: numele-surpriză aflat pe buzele tuturor

Predicțiile vedetelor din circuitul ATP:

  • Diego Schwartzman (9 ATP): „Unul dintre Zverev, Tsitsipas și Medvedev va câștiga un turneu de Grand Slam”.
  • Alexander Zverev (7 ATP): „Anul trecut am zis că vom avea un câștigător în premieră la turneele de Grand Slam. Am avut dreptate. Speram să fiu eu, am fost aproape. Cred că jucătorii tineri vor ieși în evidență, poate vom avea campioni noi la turneele Master. Aș zice Shapovalov sau Sinner”.
  • Dominic Thiem (3 ATP): „Am spus și la sfârșitul lui 2019 că vom vedea un nou campion de Grand Slam. Eu am fost norocosul. Acum cred că vom vedea încă unul”.
  • Daniil Medvedev (4 ATP): „M-am antrenat foarte mult cu Yannick Sinner. Capătă experiență. Poate fi foarte bun anul acesta, cred că poate ajunge la Turneul Campionilor”.
  • Stefanos Tsitsipas (6 ATP): „Cred că vom avea un nou număr 1 ATP la finalul anului”.

VIDEO. Starurile din ATP, predicții pentru anul 2021

Citește și alte știri din tenis: 

Motivul real pentru care Federer nu va participa la Australian Open: „Avea două opțiuni”

Cel mai râvnit burlac din ATP și-a găsit pereche: o acrobată la circ din Germania!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
10209355191619210
Dani Dany  •  09 Ianuarie 2021, 12:00

Da, da , da. Se va intampla ceva apocaliptic dupa ce vor pleca toti jucatorii din lot...:)))))

tipsy
tipsy  •  09 Ianuarie 2021, 08:30

Greu de crezut. Finala de la US Open a fost edificatoare, Thiem si Zverev au fost catastrofali spre jenanti in momentele cheie, s a vazut de ce Big 3'ul domina cu atata autoritate, ce diferenta imensa este la psihic. Pana s-au chinuit Thiem si Zverev sa castige finala aia, Fed, Nadal sau Djokovici ii bateau de cate 3 ori pe fiecare. Poate doar sa prinda unul forma carierei, sa le bubuie vreo 2 zile numai pe linie, cum a fost Cilic cand a castigat la New York.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close