SPORTURI  »  TENIS  »  DOPAJ

Președintele Federației Ruse de Tenis anunță: "Nu e sigur că Sharapova o să mai joace în turneele viitoare"

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2016 17:20

Shamil Tarpishchev a afirmat pentru agenția de știri R-Sport că viitorul fostului lider mondial este incert și că Maria Șarapova se află într-o "situație rea", conform BBC.

Declarația vine în totală contradicție cu ceea ce spunea Tarpishchev cu mai puțin de două luni în urmă. "Cred că Maria Șarapova va juca la Jocurile Olimpice", a susținut acesta la începutul lunii martie agenției de știri Tass.

Câștigătoare a cinci turnee de Grand Slam, jucătoarea de 29 de ani așteaptă să afle perioada în care va fi suspendată. Pedeapsa maximă ar putea ajunge la patru ani, deși se vehiculează că rusoaica nu va primi o suspendare mai mare de un an.

Maria Șarapova a fost depistată pozitiv cu meldonium la un control anti-doping efectuat în luna ianuarie, la Australian Open. Substanța a fost interzisă de la data de 1 ianuarie 2016, dar rusoaica a recunoscut că a continuat să ia medicamentul care conținea meldonium și după această dată deoarece nu știa că a fost adăugată pe lista substanțelor interzise.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
itrobert
itrobert  •  19 Mai 2016, 19:39

Ai perfecta dreptate si in plus sa nu uitam cum a trebuit Lance Armstrong sa se desparta de trofee si sa plateasca inapoi o groaza de milioane... Rusii au traditie in a trisa cam in toate domeniile, de la politic la social , la sport, la inginerie si la cules de mere.

catalynn
catalynn  •  19 Mai 2016, 18:34

Ar fi o rusine pt sport daca aceasta trișoare nu este suspendată cum se cuvine, valabil pt absolut toti cei aflați in situația de a fi prinși dopați. Punct!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează