SPORTURI  »  TENIS  »  AVERTIZARE

Preşedintele WTA o avertizează pe Simona Halep: "Ai grijă, ca tine am mai văzut"

Simona Halep este numărul 2 mondial. Stacey Allaster nu a jucat niciodată tenis, foto: reuters
Simona Halep este numărul 2 mondial. Stacey Allaster nu a jucat niciodată tenis, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 07 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 07 august 2014 13:59

Simona Halep este într-o perioadă perfectă a carierei ei, iar de săptămîna viitoare va fi numărul doi WTA. Românca va fi al doilea cap de serie, după americanca Serena Williams, pe un tablou de 56 de jucătoare la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, care va începe pe 9 august.

Stacey Allaster, preşedintele WTA, o avertizează pe româncă în legătură cu faima pe care o are acum.

"În ultimii ani au fost mai multe jucătoare care au răsărit, dar n-au reuşit să devină staruri. Pentru a fi numărul unu trebuie să ştii să te stăpîneşti", a spus Stacey Allaster, conform presei din Canada.

În vîrstă de 51 de ani, Allaster nu a jucat niciodată tenis de performanţă, dar este cel mai longeviv preşedinte al WTA, circuitul profesionist feminin, fiind în funcţie de la 1 ianuarie 2006.

Jurnaliştii canadieni au comparat-o pe sportiva noastră cu daneza Caroline Wozniacki, care la 20 de ani era lider în clasamentul mondial, iar acum, la 24 de ani, se zbate pe locul 13 WTA.

"În 2012 se spunea că noua generaţie se va ridica şi va înlocui generaţia Serenei Williams şi a Mariei Şarapova, dar n-a fost aşa. La doi ani distanţă se vorbeşte din nou despre aşa ceva, cu Simona Halep şi Eugenie Bochard", notează presa canadiană.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
iuvial
iuvial  •  08 August 2014, 09:49
Postat de bimbi79 pe 07 August 2014, 18:24

Ai acaparat tot blogul. Numai comentariile tale se regasesc pe aici. Fa-ti fratele meu un tatuaj cu Halep si o vei avea (acolo unde o vei tatua) cu tine mereu. Chiar crezi tot ce aberezi ? Fiecare dintre noi poate avea o opinie si nu asteaptam neaparat eternul tau raspuns care sa-l convinga de contrariu. Ca co concluzie, poti lua notite si NU VREAU sa-mi raspunzi: Simona e o jucatoare buna, muncitoare si devotata. Dar, aceste calitati nu pot compensa cu minusurile sale: talie mica, serviciu slab, lipsa conditiei fizice, nu rezista la 2 turnee importante consecutive, se accidenteaza mult prea des. PS - Daca iti e asa draga ia-o de nevasta

Ce satul sunt de oameni care nu se pricep, dar se baga... Prietene, talie mica au avut multe campioane din tenis...Justine Henin , Martina Hingis, Aranxa Sanchez sunt doar cateva nume... Serviciul Simonei la Wimbledon a fost mult imbunatatit fata de Roland Garros, la ora asta are unul dintre cele mai rapide servicii din circuit. Conditia fizica a Simonei e excelenta, a jucat una dintre cele mai lungi finale de Mare Slam din istorie, cu Sharapova, fara sa para obosita...cat despre accidentari...cred ca glumesti, au fost gestionate inteligent si in avantajul ei, doar daca nu cunosti fenomenul poti spune altceva. Ma opresc aici, tu esti un om sarac...la suflet...

iuvial
iuvial  •  08 August 2014, 09:25

Doamne....cum e posibil sa iei bani ca scrii asemenea tampenii ? Cica Wozniacki "se zbate pe locul 13 WTA" ! Aoleu manca-v-as tastatura voastra, voi aveti facultate de jurnalistica ? Sau e taticu vreun corector pe la Gazeta ? Nu va e rusine, analfabetilor si incultilor ! Voi, in jurnalism, cam pe ce loc de la 1.000.000.000 in jos va zbateti ?

madskills
madskills  •  08 August 2014, 09:22

fantastic ce sa incing "cavalerii virtuali" cand e atacata Simona. N-am vazut sa fie injurata pe aici, jignita sau aratata cu degetul. Oamenii si-au spus parerea sincera si personala, pentru ca traim intr-o tara libera si avem dreptul la exprimare. Da ma, e o jucatoare foarte buna dar nu e o campioana, cel putin nu inca. UNDE se inseala cei care zic asta? Presedinta asta wta vreau sa cred ca a vazut mai mult tenis decat noi si stie ce vorbeste. Iar exemplul cu Wozniacki, care era mult mai talentata, este cel mai elocvent. Si eu vreau sa castige Halep dar momentan nu are "fata" de campioana de GS, cel mult de aspiranta. Ca strange bani multi, BRAVO ei, dar hai sa nu o vede

Vezi toate comentariile (61)
Comentează
Close