SPORTURI  »  TENIS  »  DOHA WTA

Radwanska, declarație măgulitoare la adresa Monicăi Niculescu: "E neplăcut să joci împotriva ei"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2016 19:00

Agnieszka Radwanska a învins-o pe Monica Niculescu în optimile de finală ale turneului de la Doha, scor 7-5, 6-1.

A treia jucătoare a lumii în acest moment a lăudat-o pe sportiva noastră pentru jocul avut și a recunoscut că a avut parte de un meci extrem de greu împotriva Monicăi.

"E foarte neplăcut să joci împotriva Monicăi, știam că va fi un meci lung și greu. M-a obligat să joc la cel mai înalt nivel. Când joci împotriva unei jucătoare precum Monica o poți învinge doar cu lovituri extraordinare", a spus Radwanska la Digisport.

Agnieszka Radwanska va juca în sferturi împotriva învingătoare din jocul Cagla Buyukakcay (162 WTA) - Roberta Vinci (10 WTA).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
catalynn
catalynn  •  25 Februarie 2016, 03:10
Postat de merace pe 24 Februarie 2016, 20:31

Radwanszka demonstreaza ce inseamna sa fii un mare sportiv: arati respect fata de alti sportivi, fiindca stii ce greu ii invingi. Spre deosebire de marii comentaci, care doar injura la greu marii sportivi, fiindca stiu ca e usor sa ii injure anonim... :D hahaha

Sper ca nu l-ai inclus pe Bosfor, el nu este postac ci un fin analist, un cunoscator desavarsit al fenomenului :-)

catalynn
catalynn  •  25 Februarie 2016, 03:08
Postat de botizann pe 24 Februarie 2016, 20:22

Radwanska de CE e sponsorizata de Lexus ? Au toti polonezii Lexusuri ? :)))

E simplu, pt ca in US exista o comunitate uriasa de polonezi, si aia sunt pontiali cumparatori de Lexus. Oricum marca respectiva a fost inventata pt americani, pt ca daca ii ziceau Toyota de lux nu dadea nimeni pe ea mai mult decat pe un Camry, asa au venit cu Lexus, Honda cu Acura si Nissanul cu Infinity ...

balauru48
balauru48  •  24 Februarie 2016, 20:51

Adica aia zice ca e neplacut sa joci impotriva lui Niculescu, iar voi spuneti ca asta este o declaratie magulitoare ahahahahahaaaaaaaaaaaaa

Vezi toate comentariile (9)
Comentează