SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Nadal a primit verdictul după accidentarea de la Indian Wells: „Sunt devastat”

Rafael Nadal // foto: Imago Images
Rafael Nadal // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2022 16:12 / Actualizat marti, 22 martie 2022 16:26

După accidentarea suferită la Indian Wells, Rafael Nadal (35 de ani) va sta pe tușă între 4 și 6 săptămâni.

Imediat după finala turneului de la Indian Wells, pierdută în fața americanului Taylor Fritz, Nadal s-a declarat îngrijorat de durerea suferită pe parcursul meciului:

„Tot ce pot spune e că e greu pentru mine să respir. Nu știu... Când încerc să respir e dureros și incomod. Când respir și când mă mișc, simt că aș avea un ac în interior. Mă face să mă simt amețit din cauza durerii”.

Emma Răducanu, altă lovitură financiară importantă » A semnat cu un gigant de pe piața auto: „Mă identific cu acest brand”
CONTRACT
Emma Răducanu, altă lovitură financiară importantă » A semnat cu un gigant de pe piața auto: „Mă identific cu acest brand”

Nadal va absenta între 4 și 6 săptămâni

Între timp, Nadal s-a întors în Spania și a mers direct la Barcelona pentru a fi supus unor investigații. Testele RMN și CT au relevat o fisură în zona coastelor, care-l va ține departe de teren între 4 și 6 săptămâni.

„Rafael Nadal prezintă o fisură de stres a celui de-al treilea arc costal stâng, ce a apărut în meciul din semifinalele Indian Wells, de sâmbătă”, a transmis medicul jucătorului iberic, Angel Ruiz-Cotorro, potrivit Marca.

Rafael Nadal: „Sunt devastat”

„Nu este o veste bună, nu mă așteptam la asta. Sunt devastat, trist, pentru că am avut un început foarte bun de sezon și am intrat în acest moment important al anului cu sentimente și rezultate bune.

Dar întotdeauna am avut spirit de luptă și dorința de a trece peste greutăți. Voi fi răbdător și voi lucra din greu pentru a mă recupera”, a reacționat Nadal.

Nadal ar putea să se recupereze în timp util pentru a participa la turneul de la Madrid (1-8 mai), dar există și posibilitatea ca numărul 3 mondial să amâne revenirea până în a doua parte a lunii mai, când este programat turneul său favorit, Roland Garros.

În acest an, Rafael Nadal a câștigat 3 trofee (Melbourne Summer Set, Australian Open și Acapulco) și 20 dintre cele 21 de meciuri jucate. Singurul eșec a venit în finala Indian Wells, 3-6, 6-7 (5-7) cu Taylor Fritz.

Mai multe știri din tenis: 

Boris Becker riscă pâna la 7 ani de închisoare » Ar fi ascuns 2 milioane de euro

Campionul-surpriză de la Indian Wells, felicitat de iubita model după finală: „Oare ce m-aș face fără tine?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
267890
267890  •  24 Martie 2022, 14:32

Devastat pe naiba. Iar face rost de o reteta cu d-alea bune, altor sportivii interzise, si se intoarce sa-si mai traga vreo 2-3 slam-uri.

1764415336908197
Tudorica Lucian  •  23 Martie 2022, 01:12

De ce nu s a retras in finala cu Fritz , chiar credea ca l bate pe american fără nicio consecință? Vânătoarea după recorduri și a lăsat amprenta: va juca la RG fără meciuri in picioare. Duelul Nole - Nadal va fi 50/50

ceaiuri
ceaiuri  •  22 Martie 2022, 23:40

pana la urma si...roboteii se strica

Vezi toate comentariile (6)
Comentează