SPORTURI  »  TENIS  »  LAVER CUP

Rafael Nadal și Roger Federer, din nou coechipieri în circuit: „Va fi ceva fantastic”

Rafael Nadal și Roger Federer / Sursă foto: Guliver/Getty Images +35   FOTO
Rafael Nadal și Roger Federer / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 februarie 2022 08:52 / Actualizat vineri, 04 februarie 2022 10:15

Roger Federer (40 de ani, 30 ATP) și Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP) se vor regăsi în septembrie cu un obiectiv comun, la Londra (23-25 septembrie), la Laver Cup, unde intenționează să joace împreună dublu

„Această competiție este esențială în calendarul meu”, a spus Federer. „Rafa este o persoană incredibilă, o mare inspirație pentru mine. Anul trecut mi-a trimis un mesaj, invitându-mă să jucăm dublu. Sunt pregătit, vreau să avem din nou Fedal (n.r. - supranumele rivalității dintre cei doi)”, a adăugat el. 

Rafael Nadal: „Să fim din nou parte din Team Europe va fi ceva fantastic”

„Da, i-am propus să jucăm din nou împreună, se pare că a acceptat”, a declarat și Nadal. „El a fost o parte fundamentală din cariera mea, un mare rival și un prieten adevărat. Să fim din nou parte din Team Europe va fi ceva fantastic”, a punctat ibericul.

Biletele se vor pune în vânzare la începutul lunii martie, iar pachetele Premium din 7 februarie.

Cei doi au început deja să glumească pe rețelele de socializare pe seama prezenței la Londra. Nadal l-a etichetat pe elvețian pe Twitter: „Roger, ai rezervat terenul de antrenament? Sau trebuie s-o fac eu? Abia aștept să joc din nou alături de tine, prietene!”.

Rafael Nadal și Roger Federer au făcut pentru prima oară echipă la ediția din 2017 de la Laver Cup. Cei doi i-au învins atunci pe Sam Querrey și Jack Sock, scor 6–4, 1–6, [10–5].

+31 FOTO

Revenirea lui Roger Federer se amână

Roger Federer, în curs de recuperare după a treia intervenție chirurgicală, a dezvăluit că încă nu poate alerga, dar este foarte motivat să revină cât mai repede pe teren.

Deși nu a mai jucat tenis după eliminarea de la Wimbledon de anul trecut, Roger Federer încearcă să treacă peste problemele de sănătate pas cu pas, asta după ce a suferit a treia operație la genunchiul drept.

În noiembrie, elvețianul explica că nu se va întoarce pe terenul de tenis înainte de vara lui 2022. Predicția lui Federer a fost una corectă. A ratat participarea la Australian Open, unde rivalul Rafael Nadal a câștigat cel de-al 21 Grand Slam.

În ciuda eforturilor depuse pentru a reveni cât mai repede, situația tenismenului rămâne în continuare una complicată. Federer a explicat că este încă departe de a reveni pe terenul de tenis, iar perioada de recuperare va fi una lungă.

VIDEO Momente inedite cu Federer și Nadal în prim-plan

Citește și alte știri din tenis:

EXCLUSIV Ilie Năstase s-a destăinuit Gazetei: „Pentru mine, nu contează atât de mult că Nadal are 21 de Grand Slam-uri. Frate, adevărata perfomanță e alta!”

Revenirea lui Roger Federer se amână: „Nu pot să alerg” » Când ar putea juca din nou

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează