SPORTURI  »  TENIS  »  KREMLIN CUP

Raluca Olaru și Darija Jurak au pierdut finala de dublu de la Moscova

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 17:49

Raluca Olaru (52 WTA) și croata Darija Jurak (59 WTA) au pierdut finala probei de dublu din cadrul turneului Kremlin Cup, de la Moscova, în fața cuplului Alexandra Panova (178 WTA)/Laura Siegemund (120 WTA) (Rusia/Germania), scor 6-2, 7-6(2).

Primul set a fost dominat clar de perechea ruso-germană, însă în setul secund partida a fost mult mai echilibrată și doar tie-break-ul a făcut diferența într-un meci ce a durat o oră și 35 de minute.

Raluca Olaru a ratat astfel șansa să obțină cel de-al zecelea trofeu la dublu din cariera sa. Cu toate acestea Raluca și colega sa vor pleca acasă cu un cec în valoare de 27.075 și câte 305 puncte WTA.

2
titluri are Raluca Olaru la dublu în 2018, la Rabat și Strasbourg

Vezi și: FOTO Simona Halep, desemnată cea mai bună jucătoare a anului! Imagini superbe de la festivitatea de premiere + Celelalte distincții acordate

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează