SPORTURI  »  TENIS  »  DOPAJ

Răsturnare de situaţie în cazul Mariei Şarapova » Suspendată timp de 2 ani, rusoaica ar putea reveni mult mai repede

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2016 15:49

Suspendată timp de 2 ani, după ce a fost găsită dopată cu meldonium, Maria Şarapova ar putea reveni mai devreme pe terenul de tenis.

Preşedintele Federaţiei Ruseşti de Tenis, Shamil Tarpishchev, a spus că Şarapova, suspendată în iunie 2016, ar putea reveni pe teren în ianuarie 2017.

"Totul se va decide în septembrie. Este imposibil să spun cu siguranţă, dar cred că în Ianuarie va juca din nou", a spus Tarpishchev, potrivit Reuters.

Pe 19 septembrie, TAS va lua decizia cu privire la apelul făcut de Şarapova după verdictul Federaţiei Internaţionale de Tenis. 

5 turnee
de Grand Slam a câştigat Şarapova în carieră

Şarapova, 29 de ani, a fost găsită dopată cu meldonium în februarie, după Australian Open.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (23)
merace
merace  •  17 August 2016, 23:47
Postat de merace pe 17 August 2016, 23:45

Sharapova e o fosta no.1 mondial, si daca nu era suspendata in primavara, era si azi in Top 10 mondial... Dar cine e prins cu dopaj, e cam exclus din sport, fie temporar, fie definitiv...

spre deosebire de LPF, care si daca e prins Gigi cu valiza, tot il primeste inapoi dupa puscarie, sa se ocupe de Steaua si de gloria fotbalului romanesc creator de palate :D hohoho

merace
merace  •  17 August 2016, 23:45

Sharapova e o fosta no.1 mondial, si daca nu era suspendata in primavara, era si azi in Top 10 mondial... Dar cine e prins cu dopaj, e cam exclus din sport, fie temporar, fie definitiv...

timm
timm  •  16 August 2016, 07:10

Sharapova este supraapreciata. Ea este locul 95WTA iar Sorana este 92 WTA. Avem 4 jucatoare de tenis mai bune ca Sharapova. Ea este un produs de marketing.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează