SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Revenire de senzaţie! Principala adversară a Simonei Halep s-a calificat în semifinale la RG la capătul unui meci electrizant

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 03 iunie 2014 17:43

Maria Şarapova, numărul 8 mondial şi finalistă anul trecut la Roland Garros, s-a calificat în semifinalele turneului, după ce s-a impus, scor 1-6, 7-5, 6-1, în meciul cu Garbine Muguruza, locul 35 WTA. 

Şarapova a câştigat în faţa Garbinei Muguruza, care în turul doi a eliminat-o pe deţinătoarea trofeului şi numărul 1 mondial, americanca Serena Williams, după două ore şi şase minute de joc.

Anul trecut, Şarapova a fost învinsă în finală de Serena Williams. În semifinale, Maria Şarapova va juca în compania lui Eugenie Bouchard (Canada - numărul 18).

În sferturi la Roland Garros se află şi Simona Halep, care va juca, miercuri, pentru un loc în semifinale cu rusoaica Svetlana Kuzneţova.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
adrimic
adrimic  •  04 Iunie 2014, 11:07

principala adversara e kuznetova in meciul de azi, pe urma mai vedem varzarilor. bine ca nu ati scris ca e Williams la Wimbledon

1349magus
1349magus  •  04 Iunie 2014, 09:03
Postat de blue_lion121 pe 03 Iunie 2014, 20:11

sharapova este dezgustatoare pe teren. uraste adversarele, jocul, spectatorii, tipa ca o apucata, reprezinta tot ce e negativ in tenisul feminin

Spune-le asta si celor care au creierul ( atat cat e ) in izmene. Virginia Ruzici o compara cu o leoaica, dar macar are o scuza. Traieste de atata vreme la Paris incat nu mai stie sa faca diferenta intre raget si muget. Apropo, Icnitova este doar o viitoare baba acra. D'aia de alearga copiii pe strada cu toiagul.

supersolo
supersolo  •  04 Iunie 2014, 05:28
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ti se pare ca raportul inaltime -greutate ..e corect medical??? e subnutrita ca sa nu zic bulimica .....ma mir ca mai are forta sa alerge ...greutatea ei ideala ar fi in jur de 65 kg...isi mentine silueta aia pentru publicitatea care o face unor firme de nutritie , canale de gimnastica aerobica, cosmetice , sportive..de unde castiga mult mai mult decat de la un turneu de GS...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează