SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMENT

Roger Federer a explicat de ce NU a fost prezent la nunta lui Rafael Nadal

Articol de GSP - Publicat luni, 21 octombrie 2019 16:01

Roger Federer (38 de ani, 3 ATP) a declarat că nu a participat la nunta lui Rafael Nadal (33 de ani, 2 ATP) dintr-un motiv simplu: nu a fost invitat.

Nu am fost invitat la nuntă. Ne înțelegem foarte bine, dar la astfel de evenimente vrei să fii alături de oamenii cu care petreci mai mult timp. Pentru mine nu este niciun fel de problemă", a afirmat Roger Federer potrivit publicației spaniole AS.

Roger Federer a explicat de ce NU a fost prezent la nunta lui Rafael Nadal


Nunta lui Rafael Nadal cu Maria Francisca Perello, cel mai așteptat eveniment monden al anului în Spania, a avut loc sâmbătă seara, la Porto Cristo, în Mallorca, în exclusivista locație „La Fortalleza”, iar discreția a fost cuvântul de ordine la petrecerea marelui tenismen iberic.

De la evenimentul la care au participat peste 300 de invitați n-aveau cum să lipsească Carlos Moya, Francisco Roig și Toni Nadal, cei trei antrenori care și-au pus amprenta semnificativ asupra carierei spaniolului, dar nici Miguel Angel Nadal, unul dintre unchii lui Rafa, fost jucător la Barcelona, precum și toți componenții staff-ului tenismenului iberic. 

Evenimentul a beneficiat de măsuri de securitate nemaivăzute: invitații au fost rugați să-și lase telefoanele mobile acasă, iar toți angajații restaurantului au fost obligați să semneze acorduri de confidențialitate pentru a nu divulga informații personale despre invitați. Mai mult, niciun avion și nicio dronă nu au avut permisiunea să survoleze în zona respectivă pe durata petrecerii. 

Rafael Nadal e ultimul membru al „Big Four” care se căsătorește: au făcut-o în trecut Roger Federer, Novak Djokovic și Andy Murray, cei trei mari rivali ai ibericului. Nadal rămâne, deocamdată, singurul dintre cei patru care nu are copii. 

VEZI ȘI:

GALERIE FOTO Primele imagini de la nunta lui Rafael Nadal cu Maria Francisca Perello: invitați de marcă și măsuri stricte de securitate

Fotografii oficiale: Rafael Nadal și Maria Francisca Perello au luat ochii tuturor! Imagini splendide cu cei doi miri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează