TENIS  ·  AUSTRALIAN OPEN

Roger Federer: "Meciul cu Verdasco nu îl va afecta pe Nadal" ;)

Articol de - Publicat sambata, 31 ianuarie 2009 00:00

Roger Federer a vorbit despre semi finala fantastică dintre adversarul său de mîine, Rafael Nadal, şi Fernando Verdasco, dar şi despre oportunitatea sa de a egala recordul lui Pete Sampras, cîştigăt a 14 turnee de Mare Şlem.

"Meciul dintre Nadal şi Verdasco a fost unul incredibil. Nu l-am văzut chiar pe tot, dar am auzit că Fernando avea dureri la picior la un moment dat. E bine să vezi din cînd în cînd un astfel de meci, păcat că s-a terminat cu o dublă greşeală.

Am acum o oportunitate să îl înving pe numărul unu mondial şi să egalez recordul lui Pete Sampras şi să cîştig cel de-al 14-lea titlu de Grand Slam. Nu cred că meciul cu Verdasco îl va afecta foarte mult pe Nadal, el a avut meciuri foarte uşoare pînă în semifinale", a spus Roger Federer.O femeie din Olt și-a lăsat mașina pornită şi a intrat într-un supermarket, preț de câteva minute. A trăit un șoc când a ieșit. „Am crezut că mor când am văzut”
Libertatea
Comentarii (12)
 •  04 Februarie 2009, 22:53

pai daca sunteti atat de orbi sa nu vedeti ca asta este o bruta care distruge prin violenta si teroare si ca arbitrii l-au ajutat de mult la linii inseamna ca sunteti dusi rau, scorul este dat de frica care o induce urland ca killerul in rest joaca cu linile ,arbitru si d-zeu. da daca ar juca altfel jos palaria, dar si daca castiga nu arata nimic important decat dusmanie , nebunie , complexe...

 •  02 Februarie 2009, 10:38

Amice, iti inteleg frustrarea in legatura cu faptul ca Nadal e No. 1, dar ar fi cazul sa accepti acest lucru. Federer accepta acest lucru, chiar daca greu. Vezi scorul intalnirilor directe! Iar ce spui tu cu aportul arbitrilor e bazaconie curata. Revino-ti, omule!

 •  02 Februarie 2009, 07:25

nadal este o pata neagra in tenis sa joci urland cu sete- in dusmanie,si fara urlet sa fi zero,mi-ar fi jena sa ma cred cel mei bun. gresala lui fedex este ca nu tipa si el. si de fapt de trac fedexe s-a batut singur in setul 5 plus aportul arbitrului la mingile pe linie

Vezi toate comentariile (12 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:15 Baschet M
Steaua - Argeș Pitești
Digi 3, Telekom 3
18:15 Baschet M
U-BT Cluj Napoca - BC CSU Sibiu
Digi 2, Telekom 2
20:00 Fotbal, La Liga
Valencia - Osasuna
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Premier League
Liverpool - Burnley
Eurosport
22:30 Fotbal, La Liga
Eibar - Atletico Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet
Liga 1