SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Jimmy Connors, mesaj special pentru Roger Federer după titlul 100 + replică genială de la James Blake: „A venit fiica mea să mă întrebe”

Roger Federer a câștigat la Dubai cel de-al 100-lea titlu al carierei // FOTO: GSP
Roger Federer a câștigat la Dubai cel de-al 100-lea titlu al carierei // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 09:14

Roger Federer, 37 de ani, 7 ATP, a scris sâmbătă o nouă pagină de istorie: l-a învins pe Stefanos Tsitsipas, 20 de ani, 11 ATP, în finala de la Dubai, 6-4, 6-4, cucerind cel de-al 100-lea titlu al carierei.

Jimmy Connors, 66 de ani, liderul la acest capitol, cu 109 trofee, i-a transmis un mesaj lui Federer imediat după succesul de la Dubai:

Bine ai venit în clubul celor 100 de turnee câștigate. Mă simțeam puțin singur, sunt mândru că acum am companie”, a scris Jimmy Connors pe Twitter.

„Sunt fericit că încă joc. Am câștigat primul titlu la Milano, a fost o călătorie minunată până aici și nu aș face nimic diferit. Am iubit fiecare minut petrecut pe teren. Sigur, e dificil să fii mereu pe drumuri, departe de prieteni, dar a meritat. Să vedem cu câte resurse am mai rămas în rezervor, dar să ating numărul de 100 de turnee câștigate e incredibil”, a spus Federer la finalul meciului cu Tsitsipas. 

James Blake: „Mulțumesc că m-ai făcut să par slab în fața copiilor mei”

Cel mai haios tweet a venit de la americanul James Blake, fost număr 4 mondial: „Abia l-am văzut pe Roger Federer câștigând cel de-al 100-lea trofeu al său, iar fiica mea m-a întrebat: «tu câte ai câștigat?» 10, am răspuns mândru. «Păi cum de ai câștigat doar 10? Nu înseamnă aproape nimic». Mulțumesc, Roger, că m-ai făcut de rușine în fața propriilor copii”.

 TOP TITLURI ATP, ERA OPEN

  • 109 - Jimmy Connors
  • 100 - Roger Federer
  • 94 - Ivan Lendl
  • 80 - Rafael Nadal
  • 77 - John McEnroe

Vezi și: VIDEO+FOTO Nemuritorul Roger Federer rescrie istoria tenisului modern! Elvețianul a câștigat la Dubai al 100-lea titlu al carierei, după o finală fără istoric cu Stefanos Tsitsipas

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează