SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

ROGERS CUP // VIDEO Bianca Andreescu este de neoprit! A trecut de Sofia Kenin și va juca finala de la Rogers Cup » Discurs în lacrimi: „Viața e a naibii de uimitoare”

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 august 2019 22:10

Bianca Andreescu (19 ani, 27 WTA) s-a calificat în finala turneului Rogers Cup, de la Toronto, după ce a trecut de americanca Sofia Kenin (29 WTA, 20 de ani), scor 6-4, 7-6 (5). 

În finală, Bianca Andreescu va juca împotriva învingătoarea meciului Serena Williams (10 WTA) - Marie Bouzkova (91 WTA). 

Canadianca Bianca Andreescu a continuat și în această seară prestația excelentă de la Toronto, și a învins-o pe Sofia Kenin, noua speranță a tenisului american. Primul set a fost echilibrat, cele două jucătoare mergând cap la cap. La 5-4, Andreescu a făcut break și a câștigat setul. 

În partea a doua, Kenin a început mai bine și a condus cu 2-1, dar Bianca a revenit. Andreescu a avut 5-3 și a servit pentru câștigarea meciului, dar Kenin a făcut break și a egalat. La 6-5 pentru Andreescu, Sofia Kenin a cerut un time-out medical, dar n-a reușit să o scoată din ritm pe jucătoarea cu origini românești.

După reluare, Kenin a servit slab, iar Andreescu a returnat foarte bine. După ce a ratat trei mingi de meci, Bianca a câștigat meciul în tie-break, 7-5. La final, Bianca a început să plângă, a sărutat terenul de joc și a fost aplaudată de toți fanii.

3 finaleare Bianca Andreescu în carieră, toate în 2019: Auckland, Indian Wells și Rogers Cup

Discurs în lacrimi

La final, Bianca Andreescu a vorbit printre lacrimi despre meci și despre performanța reușită.

„În ultimele două luni am trecut prin multe. Sunt atât de fericită acum! Umărul e bine și sunt în finala Rogers Cup. Viața e a naibii de uimitoare! Am avut multe emoții, nu vă voi minți. Fizic mă simt foarte bine, iar din punct de vedere mental sunt și mai bine. Sunt fericită să fiu iar pe teren. Această finală e mai importană decât succesul de la Indian Wells ”, a spus Andreescu.

Grație acestui succes, Bianca Andreescu va acumula 2.522 de puncte și va ajunge pe locul 19 WTA. Dacă va câștiga turneul, Bianca va ajunge pe 14

Citește și:

Simona Halep a abandonat de la Rogers Cup // Durerile care revin » Istoricul accidentărilor campioanei de la Wimbledon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
gizeh
gizeh  •  11 August 2019, 09:54

Felicitări BIBI! ..... "Norocul" ei .... ghinionul nostru- clasa politică din '90 și până-n prezent!

267890
267890  •  11 August 2019, 09:48

Bianca Andreescu - o nesuferita. Tenisul cred ca-l are in sange. Tocmai de-asta, nu cred ca ar avea nevoie de tertipuri, de mutre, de ranjete, de fite ...nesuferita e putin spus. *** asta e cuvantul dar din pacate acest cuvant nu are genul feminin. Probabil ca nimeni nu s-a gandit ca va aparea o Andreescu .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magura
magura  •  11 August 2019, 09:26
Postat de mosvasile pe 11 August 2019, 08:57

E foarte talentata!Dar prea e"pufoasa",***!De aici si lipsa ei de gratie!Parca e un pui de gaina-din ala de crescatorie-fortat cu "vitamine"si care- doar la 10 zile de la eclozare- atinge greutatea de...1 kg!La doar 19 ani, abia mai gafaie dupa primul set-de regula pierde setul doi-si nu se justifica problemele musculare!

Cand o sa inveti care este diferenta intre "pufos" si "obez"... o sa fie o mare realizare pentru tine. Oricum, nu am mari asteptari de la un "***", ca sa nu zic "caine"... :)))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează