SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // Acuze directe după abandonul Serenei Williams: "Nu este accidentată! I-a fost frică, cum de ieri nu avea nimic?!"

FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2018 20:25

Fostul jucător de tenis Andrei Chesnokov (52 de ani), semifinalist pe zgura de la Roland Garros în 1989, nu crede că Serena Williams este accidentată, ci că aceasta se teme de forma bună arătată de Maria Sharapova.

Serena a acuzat o problemă musculară și nu a putut juca împotriva Mariei Sharapova. Este pentru prima dată când americanca se retrage în timpul unui turneu de Grand Slam (vezi detalii AICI!)

"Nu vreau să dau verdicte, nu sunt în pielea Serenei. Dar când n-ai mai pierdut în fața cuiva de 14 ani, iar Sharapova traversează acum o formă excelentă, dă de gândit. Maria a trecut categoric de Pliskova, iar în acel moment Serena și-a estimat șansele. Dintr-odată a apărut această accidentare. Cum de ieri nu avea nimic?!

Pot doar să ghicesc. În opinia mea, Serena Williams nu este accidentată. Modul în care a jucat de la începutul turneului spune tot despre forma ei fizică și despre faptul că nu are dureri. A reușit să învingă jucătoare cu potențial de top 10, cum ar fi Barty", a declarat Chesnokov pentru sport-express.ru.

Andrei Chesnokov, actualmente antrenorul Elenei Vesnina, are 7 titluri ATP în palmares, cel mai important pe zgura de la Monte Carlo. Cea mai bună poziție din carieră a fost locul 9, în aprilie 1991.

18
victorii consecutive avea Serena Williams în fața Mariei Sharapova

Vezi și: GALERIE FOTO // Senzaționale! Buzărnescu și Bara își continuă parcursul la Roland Garros » Victorie și calificare în sferturi

Caroline Wozniacki, OUT de la Roland Garros! A pierdut cu noua senzație a tenisului

Simona Halep explică succesul rapid cu Mertens: "Mai puternică în momentele importante"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
126738688145252
Lucian Dumitru Nicolaescu  •  05 Iunie 2018, 08:46

Fals ! Nu frica este cea care a dus la abandonul ei ! La un turneu cu peste 20 milioane de euro premii , cei care dicteaza participarea sau neparticiparea jucatorilor sunt patronii Caselor de Pariuri ! Initial, nu se stia sigur daca Serena va participa la turneu ! Pariurile fusesera facute ! Asa ca ... s-a imbolnavit subit !

485809194904413
Costel Tudor  •  05 Iunie 2018, 07:53

A zis PAS , de frica controlului antidoping !!!

valyomanyd
valyomanyd  •  04 Iunie 2018, 22:46
Postat de Cristian Anaucesei pe 04 Iunie 2018, 22:37

Nu stie sa piarda si nu vrea sa o umileasca sharapova..serena nu respecta pe nimeni in viata ei..e draguta cu halep,wozniacki si restul ca le-a batut tot timpul lejer

Ai o logica de... FER :)) Pai...cu Sharapova de ce nu e draguta ca o tot bate de 14 ani ? :))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează