SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2018

ROLAND GARROS // Șocul zilei la Paris: Serena Williams S-A RETRAS înainte de meciul cu Maria Sharapova! Motivul + reacția americancei

Articol de - Publicat luni, 04 iunie 2018 16:05

Serena Williams, 36 de ani, locul 451 WTA, și Maria Sharapova, 31 de ani locul 30 WTA, trebuiau să joace azi în optimi la Roland Garros. Meciul nu se va mai disputa însă, pentru că americanca s-a retras.

Serena acuză o problemă musculară și nu poate juca împotriva Mariei Sharapova.  Este pentru prima dată când se retrage în timpul unui turneu de Grand Slam.

Serena susține că accidentarea a apărut în meciul din turul III, cu Julia Goerges, și că nu poate servi din cauza durerilor.

Williams a adăugat că accidentarea s-a agravat în timpul meciului de dublu, de duminică. "Sunt foarte dezamăgită. Am renunțat la tot, am dat totul ca să fiu pe teren în a acest moment. Îmi e greu pentru că iubesc să joc contra Mariei. 

Am probleme cu mușchiul pectoral, nu pot nici măcar să servesc. E imposibil să joc așa. Nu am mai avut acest gen de accidentare până acum și e foarte dureros. Nu știu cum să gestionez situația. Am făcut foarte multe sacrificii pentru a reveni.

Voi face teste, nu voi ști dacă pot participa la Wimbledon până nu primesc rezultatele", a declarat Serena Williams.

Rusoaica Maria Sharapova s-a calificat astfel în sferturi, unde va juca împotriva învingătoarei din meciul Garbiñe Muguruza -  Lesia Tsurenko. Sharapova ar putea evolua împotriva Simonei Halep în semifinala de la Roland Garros, dacă jucătoarea noastră trece de învingătoarea meciului Angelique Kerber - Caroline Garcia.

Acesta urma să fie al 22-lea meci direct dintre Serena Williams și Maria Sharapova. Americanca are 19 victorii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
ray51
ray51  •  05 Iunie 2018, 10:33

Inclin sa cred ca Serena i-a netezit drumul Mariei. Nu doar pentru ca se facea de *** intr-un meci direct cu ea ci pentru ca ii ajunge deocamdata rezultatul obtinut. A 'doborat-o' intr-un fel si reactia specialistilor apropos de 'greutatea' ei corporala. Intr-un meci cu silfida Martia, ar fi aratat groaznic!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1805206759773888
Lenuta Oroian  •  05 Iunie 2018, 07:43

Precis nu esti roman,daca ai ura impotriva unei fete ce nu ti-a facut nimic,dar doresti sa piarda impotriva unei straine. Precis Sharapova are dezlegare la" interzise" pentru ca un an de zile a fost ciuca batailor si dintr- o data bate tot.E vandabila, marchetabila pentru wta.Oare cate victorii ar fi avut daca nu se dopa si nu recurgea la tot felul de tertipuri sa- si scoata adversara din ritm si sa o enerveze.

2246165025401455
Nicolae Vicleanu  •  04 Iunie 2018, 22:29
Postat de Bumbu Dorel pe 04 Iunie 2018, 20:32

Dopatova de care vorbesti tu,este una dintre cele mai buna tenismene a lumii.Halep mai are mult sa ajunga performanta ei.Deocamdata nu are voie sa calce nici in urma ei....Masha din pacate nu va ajunge la Halep,fiindca Kerber va scoate din circuit.Nu mai jigniti adversarele lui Halep.Frustrarea si invidia ***.

Apropo mai ia o carte de limba română,sau poate ești de altă naționalitate de scrii așa de agramat.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează