SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // FOTO + VIDEO Primul meci dramatic de la Paris: a fost la un pas să producă o surpriză importantă, dar a încehiat meciul plângând, chinuit de accidentare

FOTO: Guliver/ Getty Images +5   FOTO
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2018 08:15

Prima zi de la Roland Garros a adus deja un meci maraton. Fernando Verdasco (34 de ani, 35 ATP) l-a învins în 5 seturi pe japonezul Yoshihito Nishioka (22 de ani, 266 ATP) după un duel superb de 4 ore și 26 de minute, 6-7 (4), 6-4, 6-3, 6-7 (3), 7-5.

Partida a avut de toate: dramatism, întoarceri nebănuite de scor, dar și multă suferință: japonezul a încheiat meciul în lacrimi, sfâșiat de crampe la piciorul drept.

Nishioka a luptat admirabil încă de la început și i-a opus o rezistență serioasă mult mai cunoscutului său adversar. Cei doi și-au împărțit primele 4 seturi, iar decisivul a fost dramatic: japonezul a condus cu 3-0, 4-2 și 5-3, dar problemele de la picior l-au împiedicat să încheie meciul.

Verdasco a revenit și s-a impus cu 7-5, iar Nishikoa a încheiat meciul plângând, chinuit de durerile care nu i-au dat pace pe parcursul decisivului. Japonezul a părăsit terenul în lacrimi, în aplauzele publicului de pe recent inauguratul Teren 18.

Vezi și:

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează