SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS // Gabriela Sabatini vorbește despre circuitul feminin: „Simona Halep nu e ca Naomi Osaka”

Gabriela Sabatini // FOTO: Instagram +12   FOTO
Gabriela Sabatini // FOTO: Instagram

Articol de - Publicat marti, 04 iunie 2019 19:55

Argentinianca Gabriela Sabatini, 49 de ani, câștigătoare la US Open 1990, a vorbit într-o conferință de presă la Roland Garros despre tenisul feminin.

„Mie nu mi se pare că există o problemă. Nivelul în aceste zile este foarte sus. Văd multe fete care vin din urmă. Fizic sunt mai puternice decât noi, îmi place cum joacă și îmi place și carisma lor”, a spus argentinianca.

Apoi a continuat: „Faptul că au fost câștigătoare diferite la multe turnee în acest an e și un lucru pozitiv. Da, am văzut multe nume noi în ultima perioadă și sunt surprinsă de felul în care joacă. În circuitul WTA e competiție mare.

Circuitul o are pe Simona Halep care e mereu acolo sus. Altele au reușit un an bun și apoi nu au mai făcut nimic, cum ar fi Osaka care a avut o bucată impresionantă de sezon și apoi a picat. Pentru că există o competiție mare de aceea jucătoarele de la vârf au probleme. În ziua de azi trebuie să joci foarte bine pentru a câștiga un trofeu”.

gabriela sabatini 6 +13 FOTO

Între Elveția, Argentina și SUA

Declarată una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis, Gabriela Sabatini a vorbit și despre cu ce se ocupă acum.

„În aceste zile locuiesc mai mult în Elveția, petrec mai puțin timp la Buenos Aires și Miami. Îmi place să călătoresc. Am linia mea de parfumuri și mă ocup de acest lucru. Nu sunt foarte implicată în tenis, dar îmi place să urmăresc, să analizez jocul”, a explciat Sabatini, care are în palmares un trofeu de Mare Șlem, cucerit în 1990, la US Open.

„Îmi place cum joacă Asleigh Barty, am văzut-o la Miami. E o jucătoare de strategie. De ea îmi place cel mai mult. Nu am văzut-o pe Anisimova jucând. Dar dacă ar fi să-i dau un sfat ar fi să se concentreze pe ce este important pentru a face următorul pas. Asta înseamnă pasiune, sacrificiu și obiective” Gabriela Sabatini

Citește și:

Anisimova, copleșită de Simona Halep: „Doamne, reverul ei în lung de linie e incredibil!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  05 Iunie 2019, 11:30

Sabatini asta nu se pricepe la tenis. Eu nu stiu de ce o promovati cand avem atatia specialisti pe aici care ne spun ca Halep profita de o conjuncturala favorabila ca sa fie in fata, ca nu-i nimic de capul ei. Tine de mai bine de cinci ani "conjunctura", da' se poate, nu? Foarte serios acum, Sabatini? Cine e?

mircea_deca
mircea_deca  •  05 Iunie 2019, 09:49
Postat de maistor_kokir pe 04 Iunie 2019, 22:44

Interviu cu cea mai frumoasa lesbiana din istoria din istoria tenisului. A frant inimile la f multi barbati.

oare ......ce cautati p-ici......................................

merace
merace  •  05 Iunie 2019, 01:18

Sabatini are dreptate despre Simona: din 2014 pana azi, ea e singura care e in Top 10 (majoritar in Top 3) constant. E singura jucatoare care a dominat, prin constanta, clasamentul WTA, in ultimii 5 ani.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează