SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

Anisimova, copleșită de Simona Halep: „Doamne, reverul ei în lung de linie e incredibil!”

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 04 iunie 2019 18:15

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) și americanca Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA) vor juca miercuri de la ora 15:00 în sferturile de finală de la Roland Garros. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport.

Simona Halep, fostul lider mondial joacă miercuri al doisprezecelea sfert de finală în turneele de Mare Șlem.

Dincolo de fileu va fi adolescenta Amanda Anisimova, 17 ani, care a urcat pentru prima dată atât de sus într-o competiție de acest gen.

Americanca este clasată pe poziția 51 în ierarhia mondială. Este jucătoarea cel mai slab clasată pe care Simona o va întâlni într-un sfert de finală în cariera de până acum.

anisimova

Halep - Anisimova, Un duel în premieră

În 2014, când Simona aitngea primul sfert de finală, Amanda avea 12 ani și visa ca într-o zi să ajungă și ea printre cele mai bune.

„Mă simt bătrână! Să joc împotriva cuiva care este cu zece ani mai tânără decât mine nu e ușor, dar mă sunt puternică. La această vârstă, când joci împotriva cuiva mai experimentat și mai bine clasat, vrei să dai tot ce ai mai bun. Dar am și eu avantajele mele și vom vedea”, a spus românca. 

În meciul precedent în care s-a duelat tot cu o adolescentă, Simona nu a lăsat decât un game, însă americancă are mai multă experiență decât Iga Swiatek.

Zgura va fi cea care va decide, dar și vremea care se anunță capricioasă. 

„Simona e o jucătoare extraordinară. M-am bucurat mult pentru ea anul trecut, când a câștigat, pentru că părea foarte fericită, mai ales că trecuse printr-o tristețe mare în 2017. M-am uitat la meciul ei precedent și mi-am zis «Doamne, reverul ei în lung de linie e incredibil». Cred că am încercat să o imit în meciul meu. Sper ca amândouă să prindem o zi bună și să producem lovituri direct câștigătoare de pe această parte” Amanda Anisimova

„Generația mea a fost mai timidă. Fetele din generația aceasta de adolescente au mai mult curaj și se luptă cu orice jucătoare de top. Le apreciez, este un lucru bun pentru tenis că ajung atât de repede sus. Eu nu știu cum e să câștigi meciuri importante la 17 ani. Cariera mea s-a dezvoltat încet, am avut timp să mă bucur de fiecare clipă. Am adunat mulți ani în top, dar pas cu pas” Simona Halep

11victorii a adunat Simona Halep în acest sezon pe zgură și doar două înfrângeri

5 ore și 27 de minute a petrecut Simona Halep pe teren la Paris la această ediție 

10 succese are Amanda Anisimova în acest an pe zgură și doar două înfrâgeri, cinci dintre victorii fiind obținute la Bogota, unde a câștigat trofeul 

5 ore și 2 minute a adunat Amanda Anisimova în cele patru meciuri jucate până acum

Citește și:

Simona Halep, avertisment de la Mats Wilander: „Anisimova nu are 17 ani!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
bodrin
bodrin  •  05 Iunie 2019, 10:29

Heiii, redacție, scularea! A doua zicere pare a fi a Simonei! Halep! Corectați și tăiați din salariul adormitului (adormitei) care a postat aiurea materialul!

blatistu49
blatistu49  •  04 Iunie 2019, 20:34

cam ciudate atitea abandonuri si la cele mai bune din lume astazi *** STEPHENS pur si simplu a batut joc de tenis a fost non combat total bine a facut figurate nici na alergat parca a fost depsita sa evolueza HALEP are asig iarasi R GAROSUL

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează