SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA // Simona Halep, avertisment de la Mats Wilander: „Anisimova nu are 17 ani!”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 17:36

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) și americanca Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA) vor juca miercuri de la ora 15:00 în sferturile de finală de la Roland Garros. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport. 

Mats Wilander, câștigător a 7 turnee de Grand Slam, a vorbit despre Amanda Anisimova și a lăudat jocul presat de tânăra americancă și a avertizat-o pe Simona Halep.

Anisimova nu are 17 ani! Poate doar în buletin. Ea înțelege bine tenisul, este matură și are un joc fantastic! Mai are nevoie de forță, dar este o jucatoare fantastică", a declarat Mats Wilander la Eurosport, potrivit ziare.com

CINE E ANISIMOVA

Amanda provine dintr-o familie cu origini rusești, care s-a mutat în 1998 în SUA cu fiica, Maria, pe atunci în vârstă de zece ani. La patru ani de la instalarea în noua țară a venit pe lume Amanda, care a început să joace tenis la doi ani.

Ea a cucerit titlul la US Open la junioare în 2017, apoi a renunțat să mai dispute turnee la o asemenea categorie de vârstă. Țintele ei erau să triumfe în concursuri mari, contra unor adversare de clasă. "Vreau să devin numărul unu în lume și să câștig toate turneele de Mare Șlem, câte unul din fiecare ar fi minunat”, a spus ea pentru New York Times.

Citește și: 

Amanda Anisimova e fană declarată a Simonei: „Sincer, nu cred că aș fi putut visa la o adversară mai bună”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  05 Iunie 2019, 19:32

Anisimova o avea 17 ani si un pic, inca nu e majora, dar se da ca ar fi ! Pe Begu a scos-o, sa vedem ce va face cu Simona !Intr-adevar s-au rupt norii la Paris, ca ploua ca toamna tarziu la Londra ! Organizatorii au fost interesati mai mult de marirea arenelor decat de pus acoperis retractabil deasupra, ca sa nu se intrerupa turneul an de an intre sferturi si semifinale sau intre optimi si sferturi. Ce daca unii jucatori vor fi nevoiti sa joace doua meciuri de simplu in aceeasi zi, spectatori sa fie, ca de ploaie nu ne pasa ! O avea dreptate partial si Kyrgios cand spune ce spune despre R.G.!

1067673013289509
Marian Abel  •  04 Iunie 2019, 18:06

Maț Vilander? A uitat că ieri o lăuda pe garbidge buburuza care s-a făcut de râs cu Sloana? Și de Șwiateck asta tot așa zicea, că rupe norii. În fazza asta orice e posibil că deja e faza formei de moment și nu contează pe ce loc ești în WTA.Doar că eu, după Maț, nu mă mai iau!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează