SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP - AMANDA ANISIMOVA // VIDEO Ora de start a partidei din sferturile de la Roland Garros

Simona Halep // FOTO: Guliver/Getty Images
Simona Halep // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 16:28

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) va juca miercuri în sferturile de finală de la Roland Garros cu americanca Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA). Partida va fi liveTEXT&FOTO&VIDEO pe GSP.ro și în direct la Eurosport. 

Simona Halep - Amanda Anisimova, LIVE miercuri de la ora 15:00

Cu puțin timp în urmă, organizatorii au anunțat ora de start a partidei. Meciul Halep - Anisimova e primul de pe arena Philippe Chatrier și va începe la ora 15:00, ora României. 

Anisimova a trecut în optimile de finală de spanioloaica Aliona Bolsova Zadoinov (137 WTA), scor 6-3, 6-0, în timp ce Simona Halep a demolat-o pe poloneza de 18 ani Iga Swiatek, 104 WTA.  

CINE E ANISIMOVA

Amanda provine dintr-o familie cu origini rusești, care s-a mutat în 1998 în SUA cu fiica, Maria, pe atunci în vârstă de zece ani. La patru ani de la instalarea în noua țară a venit pe lume Amanda, care a început să joace tenis la doi ani.

Ea a cucerit titlul la US Open la junioare în 2017, apoi a renunțat să mai dispute turnee la o asemenea categorie de vârstă. Țintele ei erau să triumfe în concursuri mari, contra unor adversare de clasă. "Vreau să devin numărul unu în lume și să câștig toate turneele de Mare Șlem, câte unul din fiecare ar fi minunat”, a spus ea pentru New York Times.

PARIUL LUI RUZICI

Virgina Ruzici, campioana de la Roland Garros 1987, îi prevede un viitor măreț tinerei jucătoare din America.

„Pentru mine Amanda Anisimova are un potențial strălucitor. Un tenis de viitor impresionant. Sigur, fiecare cu destinul lui, poți să ai un potențial enorm, dar trebuie să-l și realizezi. Uneori sunt factori exteriori care te împiedică, eu îi doresc să ajungă la nivelul pe cate l-am văzut la ea pentru că e o plăcere să o urmărești jucând”, spunea Virginia Ruzici anul trecut, într-un interviu pentru Gazetă.

Rezumatul meciului Simona Halep - Iga Swiatek 

Vezi și: Casele de pariuri i-ar înmâna deja trofeul lui Halep! Cum arată acum cotele și cine e considerată marea rivală

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
lapusneanul
lapusneanul  •  04 Iunie 2019, 17:49
Postat de klauz pe 04 Iunie 2019, 17:03

In opinia ta. Eu cred ca e doar o trabajadora urlatoare, care doar fuge din colt in colt sperand in greseala adversarei, cu un tenis antijoc si rudimentar, cu niste gesturi de bezmetica si cu niste izbucniri nervoase care necesita tratament de specialitate.

bine prostea, gata , fugi la nni, te asteptam maine sa ne arati iar cat esti de prost....p.s. siteul wta...simona halep e cea mai buna jucatoare din lume la retur. a castigat ultimele SAISPREZECE game-uri pe serviciul adversarelor...

1735767466699239
Mike Che  •  04 Iunie 2019, 17:48
Postat de klauz pe 04 Iunie 2019, 17:03

In opinia ta. Eu cred ca e doar o trabajadora urlatoare, care doar fuge din colt in colt sperand in greseala adversarei, cu un tenis antijoc si rudimentar, cu niste gesturi de bezmetica si cu niste izbucniri nervoase care necesita tratament de specialitate.

Și noi credem că ești doar un hater trist și frustrat care *** in fața ***. Asta e, fiecare cu părerea lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  04 Iunie 2019, 17:26

bunaciune halep! craci frumosi! trece usor de pufosul ala mic!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează