SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Irina Bara, eliminată în primul tur la Roland Garros! Trei românce rămân pe tabloul principal

Irina Bara // foto: Imago
Irina Bara // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iunie 2021 14:32 / Actualizat marti, 01 iunie 2021 14:53

Irina Bara (26 de ani, locul 122 WTA) a fost eliminată în primul tur la Roland Garros, scor 6-7 (5), 2-6 cu australianca Astra Sharma (25 de ani, 124 WTA).

România rămâne cu doar 3 jucătoare pe tabloul principal de la Roland Garros. Ultima sportivă din România care a jucat în turul inaugural a fost Irina Bara. Pe terenul 12, Irina a cedat în fața australiencei Astra Sharma, după o oră și 26 de minute de joc.

Irina Bara, eliminată de la Roland Garros

Primul set a fost strâns, decis în tie-break, dar al doilea act nu a avut istoric. Egalitatea s-a menținut până în game-ul 5, apoi Irina nu a avut replică și a pierdut 4 game-uri consecutive.

În turul 2, Sharma va juca cu Ons Jabeur (26 de ani, 26 WTA), din Tunisia.

Astra Sharma este o jucătoare cu o ascensiune interesantă, care în luna aprilie a acestui an a câștigat primul titlu WTA al carierei (la Charleston, pe zgură verde).

Trei jucătoare din România rămân pe tabloul principal

Irina Bara a trecut de 3 tururi de calificare pentru a ajunge pe tabloul principal la Roland Garros. Eliminarea din primul tur face ca cea mai bună performanță a ei la turneele de Grand Slam să rămână turul 3 tot pe zgura din Franța, rezultat obținut anul trecut.

România mai are 3 jucătoare pe tabloul principal de la Roland Garros: Ana Bogdan, calificată automat în turul 3 după abandonul japonezei Naomi Osaka, Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu, pentru care urmează meciurile din a doua rundă. 

Mai multe știri de la Roland Garros:

„Rebelul” din ATP, apariție incredibilă în primul tur de la Roland Garros » Detaliul remarcat

Becker se teme după decizia luată de Naomi Osaka: „Simt că e în pericol cariera ei”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  01 Iunie 2021, 18:26

Rachetele nr 1 din Anglia, Germania, Canada, Spania au fost eliminate din primul tur. Macar Bara a castigat 3 meciuri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează