SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2018

ROLAND GARROS // Serena Williams, declarații incredibile despre Maria Sharapova înainte de șocul de la Roland Garros: "Asta cred"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iunie 2018 10:00

Maria Sharapova - Serena Willams este șocul optimilor de finală de la Roland Garros. Partida se va juca luni, organizatorii urmând să anunțe ora de start.

Serena Williams a vorbit despre duelul cu Maria Sharapova și a spus că rusoaica este favorită în acest meci. Cele două jucătoare s-au duelat până acum de 21 de ori, iar Serena a câștigat 19 partide.

"A jucat foarte bine în ultimul an. Eu abia am început și încerc să-mi dau seama unde mă aflu. Cred că acest meci va fi un nou test. Cred că aceasta este una dintre suprafațele ei preferate și mereu joacă bine. O să fie o oportunitate bună pentru mine ca să văd unde sunt. Cred că în acest meci este favorită.

O să fie diferit acum. Ambele suntem în revenire, din două motive diferite. O să fie ceva nou", a declarat Serena Williams pentru site-ul WTA.

2013este anul în care Serena și Sharapova s-au întâlnit ultima dată la Roland Garros, în finală. Americanca s-a impus cu 6-4, 6-4

"Mereu când joci contra Serenei știi la ce să te aștepți. Știi ce provocare e. În ciuda recordului negativ pe care-l am contra ei, mereu aștept cu nerăbdare aceste meciuri" Maria Sharapova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
magura
magura  •  04 Iunie 2018, 21:52

Si ce este asa incredibil? A spus exact ce trebuie, adica adevarul. Ce e asa incredibil, domnule gsp-ist?

observator979
observator979  •  03 Iunie 2018, 20:39

La junioare, Romania o are doar pe Andreea Prisacariu (18 ani), care joaca acum in primul tur! Hai Romania!

1468330876586787
Lili Real  •  03 Iunie 2018, 20:28

Ce declarații incredibile a făcut, domnule ziarist? A spus ceva foarte normal.... Ce vă mai place vouă să faceți din țânțar armăsar!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close