SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

O nouă surpriză la Roland Garros: cvadrupla câștigătoare de Grand Slam a fost eliminată în turul 1

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 14:48 / Actualizat luni, 23 mai 2022 16:06

A doua zi de la Roland Garros a venit cu o nouă surpriză: Naomi Osaka a fost eliminată.

După ce Dominic Thiem, Ons Jabeur și Garbine Muguruza au pierdut duminică în turul 1, azi a venit rândul lui Naomi Osaka să plece prematur de la al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Naomi Osaka, eliminată de Amanda Anisimova de la Roland Garros

La capătul unui meci care a durat o oră și 32 de minute, Naomi Osaka (24 de ani, 38 WTA) a fost învinsă de americanca Amanda Anisimova (20 de ani, 28 WTA), scor 5-7, 4-6.

Meciul a început cu trei break-uri, două reușite de Anisimova. Ulterior, Osaka egalat, iar de la 3-3 s-a mers cap la cap până la 5-5, Anisimova a mai reușit un break, și-a câștigat game-ul de serviciu și a luat setul cu 7-5.

Setul secund a fost la fel de echilibrat. La 3-3, Osaka și-a cedat serviciul. De la 4-3, Anisimova și-a menținut avansul până la final. A câștigat setul secund cu 6-4 și a obținut calificarea în turul doi.

Pentru Amanda Anisimova, fosta elevă a lui Darren Cahill, urmează un meci cu Donna Vekic (25 de ani, 100 WTA)

Citește și: 

Simona Halep, dezvăluiri despre cele mai grele momente: „Nu mai vedeam luminița de la capătul tunelului” » Cum a schimbat-o Mouratoglou + Ce spune despre retragere

Moment nemaivăzut la Roland Garros! Culmea îndrăznelii: a întrerupt meciul Mariei Sakkari, dar bodyguarzii nu au putut să-l scoată de pe arenă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  23 Mai 2022, 22:54

Este o surpriză faptul că nr. 28 bate pe nr. 38?

Serban_radu.
Serban_radu.  •  23 Mai 2022, 21:48
Postat de MaxiP pe 23 Mai 2022, 19:01

Atâta ca nu prea e surpriza... Osaka nu e prietena cu zgura, de altfel și casele de pariuri o dădeau favorita pe Anisimova. Deci care e surpriza?!

Nu are origini romanesti

MaxiP
MaxiP  •  23 Mai 2022, 19:01

Atâta ca nu prea e surpriza... Osaka nu e prietena cu zgura, de altfel și casele de pariuri o dădeau favorita pe Anisimova. Deci care e surpriza?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează