SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Simona Halep, dezvăluiri despre cele mai grele momente: „Nu mai vedeam luminița de la capătul tunelului” » Cum a schimbat-o Mouratoglou + Ce spune despre retragere

Simona Halep // FOTO: Imago
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 09:07 / Actualizat luni, 23 mai 2022 09:48

Simona Halep (19 WTA, 30 de ani) a vorbit înainte de Roland Garros despre relația cu noul antrenor, Patrick Mouratoglou, și despre cele mai grele momente prin care a trecut în ultima perioadă.

Într-un interviu pentru CNN, Simona Halep a vorbit despre momentele grele prin care a trecut în 2021, din cauza accidentărilor, care au obligat-o să nu participe la Jocurile Olimpice și la Roland Garros.

Sorana Cîrstea, ajutată la Roland Garros de Goran Ivanisevic, antrenorul lui Novak Djokovic: „Sunt foarte recunoscătoare”
ROLAND GARROS
Sorana Cîrstea, ajutată la Roland Garros de Goran Ivanisevic, antrenorul lui Novak Djokovic: „Sunt foarte recunoscătoare”

Simona Halep: „Mă simțeam epuizată, dar Mouratoglou mi-a redat focul interior”

„Mă simțeam epuizată. Simțeam că nu mai am nicio șansă să revin în top. Era greu să văd luminița de la capătul tunelului.

Aproape că eram terminată. Nu mai simțeam acel foc în mine. Nu mai credeam că eram în stare să joc la cel mai înalt nivel. Venind aici am redescoperit de ce joc tenis. O fac pentru că iubesc tenisul. Mouratoglou mi-a redat acel foc”, spune Simona Halep.

Halep a vorbit și despre relația cu antrenorul francez Patrick Mouratoglou.

„Nu sunt o persoană deschisă și nu mi-e ușor să am încredere în oameni. Dar cu Mouratoglou am avut o conexiune extraordinară încă de la început. Nu mă așteptam la asta.

Simona Halep, dezvăluiri despre cele mai grele momente: „Nu mai vedeam luminița de la capătul tunelului” » Cum a schimbat-o Mouratoglou + Ce spune despre retragere
Simona Halep // FOTO: Imago

Simona Halep, înainte de Roland Garros: „Sunt gata să dau tot ce am mai bun”

Simona a vorbit și despre Roland Garros, turneu pe care l-a câștigat în 2018.

„Este turneul meu favorit de Grand Slam. Iubesc orașul, mă simt foarte bine. Îmi place atmosfera. Mă simt excelent. Acest turneu este va fi o mare provocare pentru mine. Din punct de vedere mental sunt gata să dau tot ce am mai bun”, a adăugat Halep.

Simona Halep: „Credeam că la 30 de ani voi fi retrasă”

Halep a vorbit și despre viitorul său în tenis.

Credeam că la 30 de ani voi fi gata. Dar vreau să mai joc câțiva ani. Simt că mai pot. Corpul meu e în regulă. Mă simt sănătoasă, simt că energia mea e la cote înalte. Nu văd niciun motiv pentru a mă opri”, a mai spus dubla campioană de Grand Slam.

VIDEO Rezumatul meciului Ons Jabeur - Simona Halep

Citește și:

Sârbii au răbufnit când au văzut decizia ATP: „Cel mai mare jaf din istoria tenisului!”

Încă o „victimă” de top la Roland Garros: campioana din 2016, eliminată în primul tur de „coșmarul granzilor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  23 Mai 2022, 18:09

...da...poti sa mai joci si 10 ani ...insa gata cu castigarea turneelor importante ...cel mult castigi la 125 ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează