SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Sorana Cîrstea, ajutată la Roland Garros de Goran Ivanisevic, antrenorul lui Novak Djokovic: „Sunt foarte recunoscătoare”

Sorana Cîrstea a explicat că a fost ajutată de croatul Goran Ivanisevic, antrenorul lui Novak Djokovic și fost câștigător la Wimbledon.
Sorana Cîrstea a explicat că a fost ajutată de croatul Goran Ivanisevic, antrenorul lui Novak Djokovic și fost câștigător la Wimbledon.

Articol de - Publicat duminica, 22 mai 2022 16:04 / Actualizat duminica, 22 mai 2022 16:20

La conferința de presă de după victoria din turul 1 la Roland Garros, Sorana Cîrstea a explicat că a fost ajutată de croatul Goran Ivanisevic, antrenorul lui Novak Djokovic și fost câștigător la Wimbledon. 

„E unul dintre cele mai frumoase lucruri să ne întoarcem la normalitate. A fost extraordinar să văd că toate terenurile aveau tribunele pline. E mereu mai bine să joci în fața fanilor, să fie atmosferă. Da, Goran Ivanisevic m-a ajutat. A venit la antrenamentele mele acum două zile. Sincer, doar i-am cerut ajutorul și mi-a acordat o oră din timpul său. Deci a stat cu mine pe teren acea oră și a vorbit puțin cu mine, despre lucrurile la care mă gândesc în tenis. 

A fost o oră foarte plăcută. Astăzi am fost foarte surprinsă să-l văd, fiindcă știu că e foarte ocupat cu Novak Djokovic. A fost un gest foarte amabil din partea lui. 

Am fost bucuroasă să primesc sfaturi de el, fost câștigător de Grand Slam și antrenor de număr 1 mondial. Sunt foarte recunoscătoare pentru că mi-a acordat acea oră. A fost o oră de privit tenisul cu alți ochi, cu o perspectivă diferită”, a explicat Sorana Cîrstea (26 WTA, 32 de ani).

Sorana Cîrstea, ajutată la Roland Garros de Goran Ivanisevic, antrenorul lui Novak Djokovic: „Sunt foarte recunoscătoare”
Goran Ivanisevic în tribune la meciul Soranei, foto: @josemorgado

Sorana Cîrstea, victorie cu Tatjana Maria la Roland Garris 

Sorana Cîrstea (32 de ani, 27 WTA) a deschis ziua de tenis de pe terenul 6 și s-a impus în două seturi în meciul cu Tatjana Maria (34 de ani, 107 WTA), scor 6-3, 6-3.  În turul secund, Sorana Cîrstea va juca împotriva americancei Sloane Stephens

În primul set, Sorana a început excelent. A condus cu 3-0 rapid. Tatjana a revenit, a luat un break, dar Sorana nu a lăsat-o să revină. A făcut rapid un nou break și a câștigat setul cu 6-3. În partea secundă, Tatjana Maria a condus cu 3-0, dar Cîrstea a revenit incredibil. A câștigat 6 game-uri la rând și și-a asigurat calificarea în turul secund.

Sorana Cîrstea o va înfrunta în turul 2 de la Roland Garros pe Sloane Stephens

Sorana a explicat;: „Este o adversară dificilă, la fel, cu multă experiență. Joacă destul de bine pe zgură. Va fi un tur 2 dificil, dar de asta sunt aici, să iau fiecare meci în parte, să încerc să găsesc soluții, să dau tot ce am mai bun în ziua respectivă și vom vedea dacă este suficient sau nu”, notează Eurosport

Sloane Stephens este finalistă la Roland Garros, în 2018, când a pierdut turneul în favoarea Simonei Halep. 

Citește și alte știri de la Roland Garros:

S-a anunțat programul de luni de la Roland Garros » Două românce joacă la Paris

Nici Simona Halep nu-i știa povestea! Cine a fost Roland Garros: primul om peste Mediterană, a doborât un Zeppelin

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
cr_portal
cr_portal  •  22 Mai 2022, 18:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  22 Mai 2022, 17:52

Este un mare succes !! A trecut de primul tur !! Felicitari !!

ortega
ortega  •  22 Mai 2022, 16:35

*** . V-am salutat definitiv ... *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează