SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

ROLAND GARROS / VIDEO Simona Halep a răspuns la întrebarea: „Ce crezi despre Bianca Andreescu?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2019 16:09

Simona Halep (27 de ani / 3 WTA) îi prevede un viitor frumos Biancăi Andreescu (18 ani / 22 WTA), ambele jucătoare fiind în această perioadă la Roland Garros.

Bianca Andreescu, jucătoare cu părinți români, născută în Canada, va juca luni în primul tur de la Roland Garros cu Marie Bouzkova, care intră pe tablou din postura de lucky loser.

„Am auzit că a făcut pauză câteva turnee pentru că a fost accidentată, deci nu va fi uşor pentru ea să revină foarte puternică, dar are timp suficient, e foarte tânără, e foarte puternică.

Cred că e puternică mental, aşa că o văd într-o poziţie bună şi cred că viitorul ei va fi foarte bun”, a spus Simona Halep.

„Aș vrea să joc o finală de Grand Slam cu Serena sau Simona. Îmi place foarte mult Simona. O admir, stau cu ochii pe ea. Este o jucătoare cu adevărat bună și sper să ajung ca ea sau poate chiar mai bună”
Bianca Andreescu

 Citește și:

PROGRAM ROLAND GARROS / Organizatorii de la Roland Garros au anunțat că meciul Simonei Halep se joacă marți + Când vor evolua celelalte românce

Cornel Idu, omul care a ajutat-o pe Simona Halep la începutul carierei, dezamăgit de româncă: „Nu suntem în relații mai bune, suntem în relații zero” + ce l-a deranjat cel mai mult

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
sakamoto
sakamoto  •  25 Mai 2019, 18:24

De ce nu lasatzi copilul in pace? E baietzi buni. Poate fi ca e din Prazilia.

477935505723108
Paolo DiCanio  •  25 Mai 2019, 17:48
Postat de lapusneanul pe 25 Mai 2019, 17:12

autorul a modificat, dar, bineinteles, a tacut ca ala in papusoi..:)

Asa fac mereu. Modifica si nici macar "Multumesc!" nu zic... Macar isi dau seama cat sunt de prosti, tot e un castig pentru ei...

lapusneanul
lapusneanul  •  25 Mai 2019, 17:12
Postat de Paolo DiCanio pe 25 Mai 2019, 16:58

Eu nu stiu cum va angajeaza astia, probabil pe criteriul cel mai prost ramane! Auzi, Bianca Andreescu e nascuta in Romania! Bai, voi sunteti atat de prosti ca nici pe google daca ar fi sa cautati, nu ati sti ce! Bianca Andreescu e nascuta in Canada, bai, ziaristule sportiv care ai ajuns sa scrii la gsp! Uite, iti spun si orasul: Mississauga! E nascuta in Canada din parinti romani si cand era mica venea la vacanta la bunici, in Romania, unde a si inceput tenisul la 5-6 ani! Uite, acum stii! Du-te la casierie si da leafa inapoi pe luna asta ca nu o meriti! Bine ca nu te-ai facut doctor sau pompier!

autorul a modificat, dar, bineinteles, a tacut ca ala in papusoi..:)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close