SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

ROMÂNIA ÎN SEMIFINALELE FED CUP // Avantaj pentru Halep și compania » Caroline Garcia: „Nu știu dacă voi juca împotriva României”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 17:16

România și Franța se înfruntă în semifinalele Fed Cup. Caroline Garcia (19 WTA), principala jucătoare a franțuzoaicelor, nu e sigură dacă va accepta invitația lui Julien Benneteau.

  • România și Franța se înfruntă în semifinalele Fed Cup, pe 20 și 21 aprilie;
  • Duelul are loc în Franța.

În ciuda calificării în semifinalele Fed Cup, conflictele sunt departe de a fi rezolvate în echipa Franței. Deocamdată totul funcționează sub un armistițiu pe care l-a impus Julien Beneteau, noul căpitan nejucător. 

Caroline Garcia a revenit după doi ani de pauză, dar nu garantează că va răspunde pozitiv și la următoarea acțiune, din aprilie.

"Doi ani nu înseamnă atât de mult în cariera unei jucătoare. Mereu am spus că vreau să mă întorc. Am revenit pentru întâlnirea cu Belgia, m-am bucurat când Julien Beneteau m-a convocat și am reușit să aduc două puncte pentru echipă. 

Nu știu ce se va întâmpla peste câteva luni, dacă voi fi prezentă la întâlnirea cea contra României. Vom vedea acum se desfășoară lucrurile", a spus Garcia într-o conferință de presă.

Vezi și: 

Scandal în echipa de Fed Cup: Kristina Mladenovic, supărată după decizia noului căpitan-nejucător » Tensiuni între ea și Garcia: „Nu a avut curaj și caracter să facă asta”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează