SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

ROMÂNIA - RUSIA, FED CUP // Ana Bogdan, după victoria cu Veronika Kudermetova: „Atmosfera a fost incendiară! Acest meci va rămâne în sufletul meu”

Articol de , - Publicat vineri, 07 februarie 2020 21:32

Ana Bogdan (27 de ani, 90 WTA) a oferit declarații după ce a învins-o în Fed Cup pe Veronika Kudermetova (22 de ani, 38 WTA), scor 6-3, 6-7 (5), 6-1.

„Atmosfera a fost incendiară, mă bucur că a venit atât de multă lume, m-a ajutat extrem de mult și m-a făcut să lupt până la capăt. Am crezut foarte mult că voi câștiga. Sper să vină la fel de mulți oameni și sâmbătă.

Vreau să le mulțumesc că au avut atâta energie. Aveam nevoie de sprijinul lor. Victoria aceasta este cu siguranță pe primul loc în cariera mea, pentru că joc pentru România la Fed Cup, prima oară la simplu. Am avut emoții destul de mari și cred că le-am gestionat bine. Va rămâne un meci care va avea un loc special în sufletul meu”, a declarat Ana Bogdan.

+34 FOTO

„Pentru meciul cu Alexandrova nu o să mă gândesc cât am stat pe teren, fiecare zi e diferită. A contat mult că am câștigat și cu asta o să rămân pentru ce urmează"
Ana Bogdan

Citește AICI cronica meciului Bogdan - Kudermetova 6-3, 6-7 (5), 6-1

ROMÂNIA - RUSIA 1-1

Gabriela Ruse - Ekaterina Alexandrova 1-6, 4-6
Ana Bogdan - Veronika Kudermetova 6-3, 6-7 (5), 6-1

SÂMBĂTĂ, DE LA ORA 14:00

Ana Bogdan - Ekaterina Aleksandrova
Garbriela Ruse - Veronika Kudermetova
Irina Bara/Raluca Olaru - Anna Kalinskaia/Anna Blinkova

vezi și:

ROMÂNIA - RUSIA, FED CUP // Gabriela Ruse, conferință emoționantă: „În clipa aceea am vizualizat toți anii grei de muncă prin care am trecut”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
ovidiu2019
ovidiu2019  •  07 Februarie 2020, 23:51

Bafta!

severusl
severusl  •  07 Februarie 2020, 23:28

Felicitari! La cat mai multe victorii!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează