SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

România va juca împotriva Slovaciei în turul doi al Grupei I a Cupei Davis

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 martie 2015 19:17

România va întîlni Slovacia în turul doi al Grupei I a Cupei Davis, după ce jucătorii slovaci s-au impus şi ei în primele trei meciuri ale întîlnirii cu Slovenia.
Perechea Martin Klizan/Igor Zelenay a adus punctul decisiv pentru Slovacia, după victoria, scor 6-3, 6-4, 6-4, în faţa cuplului sloven Tom Kocevar-Desman/Grega Zemlja, în al treilea meci al întîlnirii contînd pentru turul I al Grupei I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis. Martin Klizan, locul 42 ATP, şi Norbert Gombos, locul 117 ATP, aduseseră vineri primele două puncte după victoriile cu Grega Zemlja, scor 7-5, 6-3, 6-4, respectiv Tom Kocevar-Desman, scor 6-2, 6-4, 7-6 (3).

România va evolua pe teren propriu împotriva Slovaciei, în perioada 17-19 iulie. Dacă se va impune în turul doi, echipa României va juca apoi în play-off-ul pentru Grupa Mondială.

România şi Slovacia au mai fost adversare o singură dată, în 2002, iar atunci întîlnirea s-a disputat la Presov. Adrian Voinea, Andrei Pavel, Gabriel Trifu şi Victor Hănescu s-au impus atunci cu 4-1 în faţa unei echipe a gazdelor pentru care au evoluat atunci Dominik Hrbaty, Karol Beck şi Karol Kucera, în barajul pentru Grupa Mondială.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
edy91
edy91  •  07 Martie 2015, 22:59

Batem sigur la dublu, dar la simplu o sa fie destul de dificil. Oricum, Copil l-a batut pe Cela, fost top 30, deci tot ce e posibil. Bravo baieti, hai Romania!

mihai231
mihai231  •  07 Martie 2015, 20:38

o sula...atuunci aveam ...jucatori...acu mai greu.....de trecut de slovaci...

fan_dinamovist
fan_dinamovist  •  07 Martie 2015, 20:07

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Vezi toate comentariile (3)
Comentează