SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Rușii anunță finalul carierei pentru Maria Sharapova! Șanse minime să joace la Roland Garros + urmează o prăbușire drastică în clasament

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2019 10:01

Maria Sharapova (32 de ani, 28 WTA) a anunțat că nu va participa la Roma din cauza accidentării la umăr. Rușii scriu că va rata Roland Garros și că finalul carierei e din ce în ce mai aproape.

  • Turneul de la Roland Garros debutează pe 26 mai. Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) este campioană en-titre și favorita bookmakerilor la un nou trofeu. 

Sharapova nu a mai intrat pe teren din ianuarie, de la WTA Sankt Petersburg. S-a retras înaintea disputei cu Daria Kasatkina din cauza unei accidentări la umăr, iar de atunci trece printr-o recuperare anevoioasă. Retragerea de la Roma, turneu care va avea loc între 13 și 19 mai, înseamnă șanse minime pentru a participa la Roland Garros.

995 de puncteare de apărat Sharapova la Madrid, Roma și Roland Garros. Asta înseamnă 58,32 % din punctajul total

Rușii anunță apusul carierei

Presa de profil din Rusia ia în calcul retragerea definitivă a Mashei. Repetatele probleme medicale și eventuala ieșirea din top 50, care ar atrage meciuri dificile în fazele incipiente, chiar și un tur în plus în turneele de o săptămână, pot pune capac carierei, scriu cei de la sport-express.ru.

5 turneede Mare Șlem are Maria Sharapova în palmares. Două la Roland Garros și câte unul la Australian Open, Wimbledon și US Open

Vezi și: 

Simona Halep nu e favorita fostului antrenor! Declarații tari ale lui Wim Fissette: „E cea mai muncitoare, e fantastic! Asta îți dorești ca antrenor”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează