SPORTURI  »  TENIS  »  KATOWICE

S-a oprit în semifinale » Alexandra Cadanţu a fost eliminată ieri de Kvitova la Katowice

Alexandra Cadantu
Alexandra Cadantu

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 13 aprilie 2013 22:45

Alexandra Cadanţu a pierdut ieri în semifinalele turneului de la Katowice în faţa Petrei Kvitova, 8 WTA, cu 0-6, 4-6


Alexandra Cadanţu s-a despărţit de zgura roşie de la Katowice. Ea a fost învinsă în semifinale de Petra Kvitova, a opta jucătoare a lumii, în 80 de minute. "Nu îi ştiu jocul, dar cu siguranţă antrenorul meu îmi va spune mai multe",a spus cehoaica înainte de partida cu românca. Chiar dacă a pierdut cu 0-6, 4-6, Alexandra are de ce să-şi amintească de turneul din Polonia. A venit din calificări, a ajuns între primele patru şi a reuşit cea mai mare victorie a carierei: a trecut de Sabine Lisicki, a 47-a jucătoare a lumii, în primul tur.

"A fost o săptămînă foarte lungă pentru mine. Am luat-o de jos, din calificări, nu ştiam la ce să mă aştept. Apoi am început să joc bine de la meci la meci şi am ajuns pînă în semifinale. Cred că am făcut o treabă bună şi sînt foarte fericită", a spus jucătoarea în vîrstă de 22 de ani.

Cadanţu s-a aflat pentru a doua oară în semifinalele unui turneu WTA, după ce făcuse acest lucru în 2012 la Monterrey, reuşind atunci să ajungă pînă în finală. Pentru performanţa sa, ea va primi 10.575 de dolari şi 130 de puncte WTA.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
tomagh
tomagh  •  15 Aprilie 2013, 21:24

Alex nu fi supărată că sunt singurul comentator. Ai urcat până pe 95 și asta e important. Gestionează-ți cu grijă succesul și trage de tine, urmează Roland Garros-ul. Acolo, cu noroc, poți face o figură bună. La muncă, și încredere!

tomagh
tomagh  •  14 Aprilie 2013, 09:26

Bravo Alex ai avut un parcurs f. bun! Poți ajunge în primele 50, dar cred că trebuie să faci niste corecții: să nu schimbi priza de la serviciu și să joci lung mingile; să lucrezi mai mult primul serviciu(dai mai bine cu al doilea, culmea); să lucrezi la masa musculară, la condiția fizică(loviturile nu au forță, uneori ajungi târziu la minge). Dacă ce-am scris te-ajută îți doresc succes, ai calități: ai mână bună, ești tenace, restul e tactică. Baftă!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează