SPORTURI  »  TENIS  »  DOPAJ

Șarapova, atacată din toate părțile » Ilie Năstase, extrem de dur cu Mașa: "Asta ar trebui să pățească"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2016 10:19

Maria Șarapova a anunțat că a fost găsită dopată în timpul turneului de la Australian Open și riscă să fie suspendată drastic.

Ilie Năstase, fost lider ATP, a criticat-o dur pe Maria Șarapvoa și a spus că rusoaicei ar trebui să îi fie retrase toate titlurile câștigate.

"Poate că Șarapova continua aşa, dacă nu era controlată acum. Nu ştiu dacă a fost neatenţie din partea ei sau a staff-ului, dar ştiu sigur că sportivele din top nu prea sunt controlate antidoping. Eu sunt de acord cu Jennifer Capriati și cred că ar trebui să i se retragă toate titlurile câştigate. Nu a fost corect faţă de celelalte sportive.

Totuşi, nu cred că acel medicament a ajutat-o atât de mult să câştige turnee mari în ultimul deceniu. Nu ştiu dacă Simona Halep ar fi în masură să ceară titlul la Roland Garros în 2014, alţii ar trebui să se ocupe de asta ", a declarat Ilie Năstase, potrivit ziarului Puterea.

Dacă Șarapova ar pierde titlurile câștigate, Halep ar putea profita. Românca a pierdut în 2014 finala Roland Garros, în fața rusoaicei, și ar putea primi titlul de la Open-ul Franței dacă rusoaicei îi va fi retras.

Șarapova a fost prinsă cu o substanţă catalogată ilegală de la 1 ianuarie 2016, mildonium. Rusoaica a susţinut că a luat acest medicament timp de 10 ani şi că nu a ştiut de actualizările WADA.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
mal.
mal.  •  09 Martie 2016, 14:39

Mereu mi-a fost milă de oamenii fără carte... Dragă Ilie, medicamentul e interzis doar din 2016! Să-i luăm tote trofeele? Sărăcuțul...

ottobraun
ottobraun  •  09 Martie 2016, 11:42

daca il bagati in seama pe ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fan_stiinta
fan_stiinta  •  09 Martie 2016, 11:32
Postat de dlgeo86 pe 09 Martie 2016, 11:29

Astia mai pun si o gramads de minciuni pe site , stiri wow de cancan sau capatos.. Sincer nu cred ca nastase ar fi putut sa spuna asemenea ineptii..

ba eu ma asteptam... Analizeaza ultimele declaratii ale lui nastase si ultimele gesturi (vezi ingenunchiarea in fata tenismenilor) si o sa vezi ca omul nu mai e in deplinatatea facultatilor mintale.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează