SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Scandal de proporţii după Australian Open! S-au lansat acuze şi jigniri grave » Nume mari din tenisul mondial sînt implicate

Articol de GSP - Publicat luni, 09 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 februarie 2015 17:51

Primul turneu de Mare Şlem al anului a adus cu el şi primul scandal uriaş din tenisul mondial. S-au lansat acuzaţii foarte grave şi jigniri uriaşe între 3 nume importante.
Novak Djokovici, Martina Navratilova şi Mats Wilander sînt cele 3 părţi implicate în scandal. Totul a izbucnit după ce Mats Wilander şi Navratilova l-au acuzat pe sîrb că a apelat la "lucruri murdare" pentru a cîştiga finala.

Numărul 1 ATP "s-ar fi prefăcut" că este accidentat pentru a-şi scoate adversarul din ritm, în finala cu Murray. Deşi "Nole" a decis să tacă şi să nu ia atitudine după ce a fost atacat, acest lucru nu a fost valabil şi pentru Bogdan Obradovici, căpitanul Serbiei de Cupa Davis.

"Wilander are un complex uriaş de inferioritate şi nu e pentru prima dată cînd lansează astfel de acuze. De mai multe ori a fost răutăcios la adresa lui Novak.

Eu nu pot înţelege şi sînt dezamăgit că o televiziune precum Eurosport îi permite acestui individ să vorbească aşa. Sînt ferm convins că dacă el ar fi jucat în ziua de azi, n-ar fi fost cu nimic peste Dolgopolov. N-ar fi avut nici o şansă să ia vreun Grand Slam", a zis Obradovici.

Acesta n-a uitat nici de Martina Navratilova: "Să îi fie ruşine pentru ce a declarat. Totul a fost posibil pentru că Nole vine dintr-o ţară mică precum Serbia. Ei (n.r. cehoslovacii) urăsc să pronunţe numele ţării noastre.

Noi nu am vorbit de rău pe nimeni, n-am urît pe nimeni, doar am luptat contra celor care ne-au atacat. Ne-am apărat mereu ţara. Nimeni nu agreează asta. Vom proteja mereu ce-i al nostru. Mulţumită unui sîrb, Nikola Tesla, întreaga lume are electricitate", a completat Obradovici conform tennisworldusa.org

Nici Andy Murray nu a fost ocolit de atacul lui Obradovici: "Ce fel de sportiv spune înaintea unei finale că ar fi surprins dacă ar cîştiga? S-a folosit de presă pentru a-i distrage atenţia lui Novak, dar acesta s-a dovedit a fi mai puternic decît toţi".

Novak Djokovici a cîştigat finala de la Australian Open în faţa lui Andy Murray: 7-6, 6-7, 6-3, 6-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
belamy
belamy  •  10 Februarie 2015, 15:08

furtuna intr-un pahar cu apa.....ambii jucatori, la care trebuie adaugat si rafa, sunt din acelasi aluat: simuleaza accidentari sau oboseala, dupa care renasc si joaca ca si cum nimic nu s-a intamplat.si asta nu de ieri....ci de ani de zile.

tomorri
tomorri  •  10 Februarie 2015, 10:46
Postat de crisliv pe 10 Februarie 2015, 09:57

Esti un cret in. El nu a vorbit de Wilander ca I-a atacat tara, Sunt satul de id ioti corect politic ca tine, care doar dati din gura sa va aflati in treaba.

am impresia ca vorbesti despre tine...tu chiar dai din gura ca sa te afli in treaba. inteleg, adevarul deranjeaza la un cret in poopicoorist k tine

crisliv
crisliv  •  10 Februarie 2015, 09:57
Postat de tomorri pe 10 Februarie 2015, 09:34

acest obradovici este produsul unei tari infectate de prostie si de nationalism patetic. el nu are treaba cu realitatea, el vb aiurea din 2 motive. 1- wilander s-a referit numai despre Nole si nu despre natia lui ( pana la urma opinia lui) 2- ma surprinde mania asta a lor de a se da drept victime...cica ei s-au aparat de cei care i-au atacat???? cum dreaq vine asta cand ei au inceput toate razboaiele din balcan???? nu poti sa fii facut Genocid in 3 tari vecine si sa te dai drept victima las-o in..... de treaba

Esti un cret in. El nu a vorbit de Wilander ca I-a atacat tara, Sunt satul de id ioti corect politic ca tine, care doar dati din gura sa va aflati in treaba.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează