SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

A 3-a jucătoare a lumii, scandalizată de gestul organizatorilor de la Madrid: „Nu știu în ce secol trăiesc oamenii ăia!”

Pegula și Gauff, consolate de Azarenka / FOTO: GettyImages
Pegula și Gauff, consolate de Azarenka / FOTO: GettyImages

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 20:12 / Actualizat marti, 09 mai 2023 20:12

Americanca Jessica Pegula (29 de ani, 3 WTA) a criticat vehement atitudinea organizatorilor turneului de la Madrid.

Jessica Pegula și Coco Gauff au fost învinse duminică în finala probei de dublu de la Madrid, 1-6, 4-6, de perechea Victoria Azarenka - Beatriz Haddad Maia.

„Sexy-președinta” de federație din România: „Am o plăcere vinovată dimineața”
INEDIT
„Sexy-președinta” de federație din România: „Am o plăcere vinovată dimineața”

Festivitatea de premiere a oferit un moment confuz. Jucătoarele nu au primit microfonul pentru a-și exprima gândurile și mulțumirile, lucru pe care Pegula îl numește unic în circuit.

Jessi Pegula, atac la conducerea turneului de la Madrid

„Ceea ce s-a întâmplat la Madrid, a fost cu adevărat dezamăgitor. Știu multe despre ceea ce s-a întâmplat acolo, toate detaliile care au condus la eveniment. S-a întâmplat doar pentru că eu și Vika suntem în consiliul jucătorilor.

Cu siguranță nu m-am gândit că nu vom putea vorbi. Nu am auzit de așa ceva în viața mea! Chiar și într-o finală de turneu Challanger, mai mic, ai putea vorbi. 

Nu știu în ce secol trăiesc cei care au luat această decizie sau cum de au ajuns să aibă ideea asta: «Wow, este o idee grozavă pe care o vom lua și nu va exista nicio reacție negativă».

Am fost iritate când s-a întâmplat, mai ales când ni s-a spus în timpul ceremoniei de premiere că nu vom avea voie să vorbim. Ne-am spus: «Ei bine, cred că asta dovedește că avem dreptate în privința mentalității învechite. Nu am făcut nimic și iată-ne aici. Asta vorbește de la sine».

Toată lumea s-a cam prins de prostia făcută de organizatori și a fost foarte dezamăgită. Nu știu cu adevărat ce se va întâmpla sau ce decizie va fi luată”, a spus Jessica Pegula la Roma, unde pregătește turneul Premier pe zgură, potrivit Tennis Majors.

Nu mi s-a oferit șansa de a vorbi după finală. Vreau să me mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut și tuturor femeilor din tenis. Mulțumesc Jessica Pegula! Cu tine alături e mereu distractiv pe teren. Să nu uit, felicitări Vika și Bia
- Coco Gauff

Acuzații de misoginie la Madrid, în ziua în care Sabalenka și Alcaraz sunt sărbătoriți 

Organizatorii turneului de la Madrid i-au sărbătorit vineri, 5 mai, atât pe Aryna Sabalenka (25 de ani, locul 2 WTA), cât și pe Carlos Alcaraz (20 de ani, 2 ATP). Diferența dintre torturile primite de cei doi i-a scandalizat unii fani ai sportului alb. Chiar și Bianca Andreescu s-a pronunțat pe subiect.

Alcaraz, care a jucat astăzi semifinala cu Borna Coric (6-4, 6-3), a primit tortul chiar pe teren. Carlos, favoritul gazdelor, a primit un tort uriaș, pe etaje, care i-a fost livrat de mai multe persoane.

În schimb, Aryna, care nu a jucat vineri, a fost sărbătorită pe un culoar, unde o mică delegație a întâmpinat-o cu un tort ce avea lumânările aprinse.

Citește și alte știri din tenis: 

România în top în turneele WTA 125 » 6 titluri, cel mai recent Sorana Cîrstea la Reus, și locul 3 pe națiuni
ANALIZĂ
România în top în turneele WTA 125 » 6 titluri, cel mai recent Sorana Cîrstea la Reus, și locul 3 pe națiuni
Un celebru avocat explică de ce se întârzie audierea Simonei Halep: „Sunt de acord cu nemulțumirea ei”
DOPAJ
Un celebru avocat explică de ce se întârzie audierea Simonei Halep: „Sunt de acord cu nemulțumirea ei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează