SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MIAMI

VIDEO Scene reprobabile la Miami: a lovit un copil de mingi, dar nu a fost descalificat! Adversarul a răbufnit în fața arbitrului

Americanul Jenson Brooksby (21 de ani, 39 ATP) a comis mai multe gesturi reprobabile în timpul meciului câștigat împotriva lui Federico Coria (30 de ani, 60 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-3, în primul tur al turneului de la Miami. +4   FOTO
Americanul Jenson Brooksby (21 de ani, 39 ATP) a comis mai multe gesturi reprobabile în timpul meciului câștigat împotriva lui Federico Coria (30 de ani, 60 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-3, în primul tur al turneului de la Miami.

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 23:05 / Actualizat joi, 24 martie 2022 23:31

Americanul Jenson Brooksby (21 de ani, 39 ATP) a comis mai multe gesturi reprobabile în timpul meciului câștigat împotriva lui Federico Coria (30 de ani, 60 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-3, în primul tur al turneului de la Miami. 

Jenson Brooksby este considerat unul dintre cele mai mare talente ale tenisului american din ultimul deceniu. Are un arsenal complet de lovituri, este inventiv, dar încă nu a învățat să își controleze emoțiile. 

Simona Halep, OUT de la Fed Cup: „Am făcut un RMN și sunt nevoită să iau o decizie dificilă!”
WTA Miami
Simona Halep, OUT de la Fed Cup: „Am făcut un RMN și sunt nevoită să iau o decizie dificilă!”

Momente tensionate în duelul Brooksby - Coria de la Miami 

Astăzi, a fost un car de nervi în timpul disputei cu argentinianul Coria. A aruncat racheta de cealaltă parte de fileului, a trimis o minge în tribună, iar în setul decisiv, la scorul de 4-1 în favoarea lui, a lovit unul dintre copiii de mingi. 

Nervos după o nereușită, Jenson a izbit racheta de ciment, iar aceasta a ricoșat periculos în picioarele unui copil de mingi. Arbitru de scaun a decis să îl sancționeze doar cu un punct, fapt care l-a scos din sărite pe adversar. Coria a protestat, cerând descalificarea americanului. 

În 2020, Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open, turneu organizat tot în Statele Unite ale Americii, după ce în timpul optimii de finală cu Pablo Carreno Busta a aruncat o minge spre marginea terenului, lovind o arbitră de linie în zona gâtului.

Citește și alte știri din tenis: 

Barty și-a ales urmașa: „Nimeni nu merită mai mult locul 1. E un om minunat”

Naomi Osaka, în mare formă după incidentul de la Indian Wells » Japoneza nu se ascunde: „Am început să discut cu un psihoterapeut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
viorelpreda
viorelpreda  •  25 Martie 2022, 11:03

Daca era Djokovic il descalificau de zece ori.

tataika
tataika  •  25 Martie 2022, 07:04
Postat de sdoru pe 25 Martie 2022, 06:29

Dacă ai pașaport SUA poți face orice, oricând și oricum!!!! Tot ceea ce face un cetățean SUA, indiferent de urmări și consecințe, este în numele libertății și drepturilor!!! În concluzie, sa zâmbim... deoarece asa este viata!!!

Așa este viata...viață de caine...

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  25 Martie 2022, 06:59

Dar ce minune a făcut Irinuca ați aflat? Sau nu contează

Vezi toate comentariile (9)
Comentează