SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TIANJIN

Schimbare de ultim moment pe tabloul de la Tianjin! O româncă, față în față cu Maria Sharapova, în primul tur

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 09 octombrie 2017 10:11

Irina Begu va juca împotriva Mariei Sharapova în primul tur al turneului WTA de la Tianjin, după ce Caroline Garcia, învingătoarea de la Beijing, s-a retras din competiție.

Garcia ar fi fost principala favorită la Tianjin, însă parcursul de la Beijing a determinat-o să se retragă, pentru a nu forța o accidentare mai veche la picior. Locul său va fi luat astfel de Begu, care o va întâlni pe Sharapova în primul tur.

Begu și Sharapova au mai jucat de două ori una împotriva celeilalte, iar rusoiaca s-a impus de fiecare dată: în 2012, la Madrid, și în 2015, la Wimbledon. Tabloul inițial stabilise o întâlnire între Irina Begu și Aryna Sabalenka (102 WTA), din Belarus.

Meciul dintre Begu și Sharapova se va juca cel mai probabil marți dimineață, iar învingătoarea o va întâlni în runda a doua pe câștigătoarea din meciul Magda Linette-Kateryna Bondarenko.

Turneul de la Tianjin are loc în perioada 9 - 15 octombrie și are premii totale în valoare de 426.000 de dolari.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
comabi
comabi  •  09 Octombrie 2017, 12:07

Deci inteleg ca Garcia risca sa nu se califice la Singapore... Sau nici Konta nu s-a inscris la vreun turneu? In cazul acesta, este clar... se cunoaste si ultima calificata, respectiv Garcia. Daca-i asa, o preferam pe Konta :).

catalynn
catalynn  •  09 Octombrie 2017, 11:00

Ovidele tata, daca citești articolul asta, vad ca s-a cam ales praful de visul tau de acum vreo 2 ani ca Begulina sa o bata pe Halepa .... Insa uite ca are ocazia acum ca macar indirect sa arate ca ii poate ajunge Halepei macar pana la ... genunchi :-)))) Succes Irina, bate-o pe dopată!!!

ray51
ray51  •  09 Octombrie 2017, 10:47

Irinuco, ai putea sa rezisti la 3 seturi de icnete???

Vezi toate comentariile (3)
Comentează