SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MONTE CARLO

VIDEO Schwartzman, scandal cu arbitrul la Monte Carlo » A țipat secunde în șir la oficial după o decizie care l-a nemulțumit

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2022 09:10 / Actualizat marti, 12 aprilie 2022 10:28

Argentinianul Diego Schwartzman (29 de ani, 16 ATP) a avut un meci greu în primul tur al turneului de la Monte Carlo, învingându-l cu greu pe rusul Karen Khachanov (24 ATP, 26 de ani), scor 6-7(5), 6-3, 6-3.

În setul decisiv al partidei care a durat 3 ore și 6 minute, Schwartzman a avut o discuție în contradictoriu cu arbitrul de scaun, jucătorul fiind nemulțumit de o decizie.

Schwartzman, ceartă cu arbitrul la Monte Carlo

După ce arbitrul de linie a decis că o minge a lui Khachanov a fost în teren, argentinianul a cerut intervenția arbitrului de scaun. Acesta a analizat urma lăsată de minge și a decis ca punctul să fie câștigat de rus, spunând: „Diego, e bună. Vino să o vezi de aici!Uită-te de aici, de unde sunt eu”.

Decizia l-a nemulțumit cumplit pe Schwartzman, care a țipat cât a putut și a protestat împotriva deciziei. Discuția dintre dintre argentinian și arbitru a continuat aproximativ un minut.

„Spune-mi de ce e praf, dacă mingea atinge linia? Cum?! Cum să nu fie afară? Cum adică nu e praf?”, a fost reacția jucătorului din Argentina, care a continuat să țipe la arbitru. 

Acesta a reușit să-l potolească pe Schwartzman și nu a schimbat decizia. „Nu țipa așa! Diego, e bună”, a încheiat arbitrul.

Vezi AICI VIDEO cu cearta dintre Schwartzman și arbitrul partidei cu Khachanov

În ciuda nemulțumirii sale, Schwartzman nu și-a pierdut cumpătul și a reușit să câștige setul și meciul. În turul 2, acesta va juca împotriva ungurului Martin Fucsovics (30 de ani, 57 ATP).

Novak Djokovic revine pe teren

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP) revine pe teren după 2 luni. Nevaccinat împotriva COVID-19, Djokovic nu a putut participa la Australian Open, Indian Wells și Miami. El a jucat doar 3 meciuri în acest an, toate la Dubai.

Novak Djokovic este favoritul numărul 1 la turneul de la Monte Carlo, pe care l-a câștigat de două ori, în 2013, respectiv 2015. Rafael Nadal, de 11 ori campion la Monte Carlo, nu va participa la ediția din acest an din cauza problemelor la coaste apărute la Indian Wells. Nici numărul 2 mondial, Daniil Medvedev, operat recent de hernie, nu va juca la Monte Carlo.

Citește și:

Imaginile momentului: Novak Djokovic l-a „provocat” pe Neymar la Monte Carlo: a ieșit spectacol în Principat!

Nick Kyrgios, încă o ieșire nervoasă: „Fuck! A fost aut, frate! Îți pare rău măcar?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează